Hoşgeldiniz  

VALLA ALAN VE KESİLEN DÜŞÜNSÜN! BEDO AĞANIN TUTUKLANMA HABERİNİ YAPAN BASINA SEÇER YAPTIRIMI: “İLANLARINI KESİN!”

admin | 03 Ekim 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde terör örgütü üyeliğinden gözaltına alınıp, tutuklanan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in haberini yayınlayan basın organlarının reklam ilanlarını kesti.

Her defasında sansürden ve demokrasiden dem vuran CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, sansür için Mersin’deki basın yayın organlarına baskı uygulamayı sürdürüyor.

Damga Haber İnternet Sitesinde yer alan habere gör, Daha önce de, “Biz sana reklam-ilan bedeli ödüyoruz, neden bizim aleyhimizde yazı yazıyorsun-haber yapıyorsun, eleştiriyorsun” diyerek ilan ve reklamları kesen Büyükşehir Belediyesi, bu kez de geçtiğimiz günlerde terör örgütü üyeliğinden tutuklanan Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in gözaltı ve tutukluluk haberini, halkın haber alma hakkını korumak için yapanların reklam-ilanlarını kesti.

“MAİL GÖNDERMEDİKLERİMİZ İLAN-REKLAM GİRMESİN”

Daha önceki reklam-ilanlar WhatsApp üzerinden oluşturulan gruptan gönderilirken, daire başkanının tutukluluk haberini girenlerin çıkartılması sonrasında sadece mail yoluyla gönderileceği ve sosyal medyadaki gurup listesinde olup da, mail gelmeyenlerin ilanları giremeyeceği belirtildi. Yani, “Mail göndermediklerimiz ilan-reklam girmesin” denildi.

BASINA BÜYÜKŞEHİR’DEN BU İLK BASKI DEĞİL!

Daha önce de belediyeyi ve Başkan Vahap Seçer’i eleştiren yazı ve haberler yapan basın organlarının ilanları kesilmişti. Hatta CHP gençlik kolları üyeleri tarafından Haberci Gazetesine yapılan saldırının ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel gazete sahiplerine haberi kullanmamaları yönünde baskı yapılmış, haberi yapan yerel gazetelere sağlanan desteğin kesileceği söylenerek gazete patronları tehdit edilmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

VALLA ALAN VE KESİLEN DÜŞÜNSÜN! BEDO AĞANIN TUTUKLANMA HABERİNİ YAPAN BASINA SEÇER YAPTIRIMI: “İLANLARINI KESİN!” için 1 yorum

  1. Tarsus 2 dedi ki:

    Aynı Chp mecliste sansüre hayır diyor mersindeki Chp başka kafayı yaşıyor anlaşılan Nerde DEMOKRASİ VE Özgürlük ? Düşünce özğürlüğüne ne oldu ? Nedir bu tahammülsüzlük

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle