Hoşgeldiniz  

TÜRKİYE 1.LİĞİNDEN SONRA DENİZANALARI KADIN YELKEN TAKIMINA BİR ÖDÜL DAHA!

admin | 25 Eylül 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta Gezi sınıfında Türkiye birincisi olan Denizanaları Kadın Yelken Takımı bir ödül daha müzesine götürdü. İstanbul’da düzenlenen 22. Uluslararası Bosphorus Cup Yelken Kupası’nda Mersin’i temsil eden Denizanaları Kadın Yelken Takımı’na, bünyesinde çok sayıda kadın sporcu bulundurduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından özel ödül verildi.

Mersin Rota Kulübü’nü temsil eden Denizanaları Kadın Yelken Takımı, elde ettiği başarılarla ödülden ödüle koşuyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Gezi sınıfında Türkiye birincisi olarak kupayı Mersin’e getiren Denizanaları Kadın Yelken Takımı, 21-24 Eylül tarihinde İstanbul’da düzenlenen 22. Uluslararası Bosphorus Cup Yelken Kupası’nda da eli boş dönmedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında tarihi başarılar elde eden Mersinli kadınlar, birçoğu yabancı ve profesyonel sporculardan oluşan turnuvada, bünyesinde en ok kadın sporcu bulunduran takım oldu. Bundan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından özel ödüle layık görülen Denizanaları Kadın Yelken Takımı, elde ettiği başarı ile Mersinlileri bir kez daha gururlandırdı.

“MÜCADELEMİZDE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Özel açıklamalarda bulunan Denizanaları Kadın Yelken Takımı, “Takım olarak her zaman en iyisi mücadele ettik. Sporcularımız elde edilecek tüm ödülleri Mersin’e getirmek için ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösteriyorlar. Çok şükür emeklerimizin de karşılığını almaya başladık. Bu mücadelemizde bundan sonra da, takım olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda yer alan; MTSO,  MDTO, TÜİOSB, Berdan Civata, Gül Akyürek Balta ve Krealob Dijital Reklam Ajansı’na da çok teşekkür ederiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle