Hoşgeldiniz  

TİY’İN ELEKTRİK BORCUNUN ÖDENMESİ İÇİN 1 HAFTALIK SÜRE VERİLDİ, ELEKTRİKLERİ BU SÜRE İÇİNDE VERİLECEK: AK PARTİLİ TAŞKIN DEVRE YAPTI!

admin | 24 Kasım 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Asırlık kulüp Tarsus İdman Yurdu’nun ödenmeyen faturaları nedeniyle tesislerin elektriği kesilmişti. Elektrik Dağıtım şirketinin tesislerin elektriğini açtığını, 1 hafta içinde borcun ödenmemesi durumunda tekrardan kesileceği kaydedildi.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda elektrik borcu ödenmediği için dağıtım şirketi tarafından dün tesislerin elektriği kesilmişti.  

Karanlığa gömülen tesislerin hali Tarsusluların tepkisine neden olurken, devreye Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın girdi. Elektrik dağıtım şirketiyle görüşen AK Partili Taşkın’ın 1 haftalık süre aldığı, bu süre zarfında borcun ödenmesine çalışılacağı ancak bu süre içinde tesislerin elektriklerinin bağlı kalacağı belirtildi. 1 hafta sonunda borç ödenmezse elektriklerin yeniden kesileceği öğrenildi.

Bu arada Tarsus İdman Yurdu tesislerinin elektriğinin kesilmesine neden olan meblağın 140 Bin TL civarında olduğu öne sürüldü.

https://www.sansasyonelhaber.net/yikan-haber-tarsus-idmanyurdu-tesislerinin-elektrigi-borcundan-dolayi-kesildi.html
https://www.sansasyonelhaber.net/yikan-haber-tarsus-idmanyurdu-tesislerinin-elektrigi-borcundan-dolayi-kesildi.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle