Hoşgeldiniz  

TİY’E YILIN SON GÜNÜ BİR KÖTÜ HABER DAHA: YENİ SEÇİLEN BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ!

admin | 31 Aralık 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’nin köklü kulüpleri arasında yer alan Tarsus İdman Yurdu, sıkıntılı günlerini sürdürmeye devam ediyor. 17 gün önce gerçekleştirilen kongrede Başkan seçilen Murat Gül’ün istifa ettiği açıklandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zor günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu, kötü günleri aşmak için 17 gün önce olağanüstü kongreye gitmişti. 2 adayın yarıştığı kongrede beyaz listeye sahip Murat Gül 110 oy alırken, sarı liste ile yarışan Yemliha Şahin 48 oy almıştı.

Göreve geldikten sonra kulübün mali tablosunu tam olarak gören Murat Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Gül, “Hepsi benim hatam. Gördüm ki burası dışardan göründüğü gibi değil, kaynayan bir kazan” diyerek istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Tarsus İdman Yurdu Başkanlığından istifa eden Murat Gül, “Allah’ın dediği olur… Kimsenin kabahati yok, bütün kabahat, suç benim. Tüm Tarsus kamuoyundan özür diliyorum. O gün Tarsus İdman Yurdu kongresinde son dakika gelen teklifi kabul etmek büyük bir hataydı. 3 aydır maaş alamayan personel, tek tek giden futbolcular, 3 aydır ödenmeyen elektrik, muhasebe, internet, telefon… Hepsi benim hatam… Gördüm ki burası dışarıdan göründüğü gibi değil, kaynayan bir kazan… Herkes İdman Yurdu sevdalısı, bir tek ben hariç… O gün için tüm kamuoyundan tekrar özür diliyorum. Tarsus İdman Yurdu’ndaki görevimden istifa ediyorum… Tüm başarı sizin olsun, ben başarısızlığa razıyım… Hakkınızı helal edin” diyerek istifasını duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle