Hoşgeldiniz  

TİY BAŞKANI KAVALCI’DAN CHP’Lİ BOZDOĞAN’A BOMBA: “BOZDOĞAN’A GÜVENDİK VE YANILDIK!”

admin | 29 Ocak 2023 | Genel, Gündem, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ekonomik olarak dip yapan Tarsus İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Cem Kavalcı’dan kulübün son durumuyla ilgili bomba açıklamalar geldi. Kavalcı, Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Haluk Bozdoğan’ın da takımı nasıl yarı yolda bıraktığını anlattı.

Tarsus İdman Yurdu’nda ekonomik kriz derinleşirken, asırlık kulüpte şimdi de hesaplaşmalar başladı. Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, peş peşe yaptığı bomba açıklamalarla CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın takımı nasıl yarı yolda bıraktığını anlattı.

“TRANSFER TAHTASINI AÇACAĞIZ DEDİ, AMA HALA GELİŞME YOK!”

Kavalcı, “Çarşamba günü saat 10:00’da kulüp binamızda gerçekleştirilen Basın Toplantısı’nda kulübün durumunu anlatmıştık. O gün toplantının hemen ardından Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Dinsever ve Aydın Polat kulübümüze gelmiştir. Belediye Başkanımızın talimatıyla gelerek Yönetim Kurulu’muz ile toplantı gerçekleştirmişlerdir. Transferi açacaklarını dile getirerek takımımıza gerekli desteği olacaklarını iletmişlerdir. Bu konuşmanın Belediye Başkanımızın talimatı doğrultusunda olduğunu da söylemişlerdir. O gün öğleden sonra ise yine Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Yönetim Kurulu’muz Sayın Kaymakamımız ile bir araya gelmiştir. Toplantı çok olumlu geçmiş ve Kaymakamımızda bize destek olacağını söylemişti. Ne yazık ki bugün gelinen noktada herhangi bir gelişme olmamıştır” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA GÜVENDİK AMA YANILDIK!”

Perşembe Günü saat 15’te katıldığı “Serbest Atış” programı öncesinde CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile bir araya gelerek kulübün durumu hakkında konuştuklarını kaydeden Cem Kavalcı, “Transfer tahtasını açacağını ve katılacağım programda bunu rahatlıkla dile getirebileceğimi de kendisi şahsen söylemiştir. Yine söylüyorum, 95 bin oy almış Belediye Başkanımıza güvenmek kadar normal bir şey yoktu fakat yanıldık. O gün programa çıkıp konuşmalarımdan sonra Belediye Başkanımız ile bir daha görüşme şansımız olmamıştır. Üstelik transfer çalışmalarımız tamamlanmış ve hoca kadromuzda hazırdı. Her şey transferin açılmasına bağlıydı. Bugün geldiğimiz noktada elde var sıfır” açıklaması yaptı.

“BU SENE KULÜBÜN 32 MİLYON TL BORCUNUN OLMASININ SEBEBİ BAŞKAN YARDIMCISI YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUDUR!”

Tüm gerçekleri açıkladığı basın toplantısının ardından Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Dinsever, Aydın Polat ve Osman Polat’ın kulübe gelerek Yönetim Kurulu ile bir araya geldiğini ifade eden Cem Kavalcı şöyle devam etti:

“Açıkçası olumlu bir gelişme beklerken, elektrik faturasını bile ödemeyeceklerini bundan sonra Tarsus Belediyesi’nin kesinlikle Tarsus İdman Yurdu’na desteğinin olmayacağını söylemişlerdir. Bunları duyduktan sonra bu yazıyı siz kıymetli Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş gönüldaşlarımız ile paylaşmak istedim. Bu kulübün bu sene 32 Milyon borcunun olmasının sebebi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu olmuştur. Bu sebepten Belediye bu borcunu temizlemeli ve hiç olmazsa transferi açmalıdır. Belediye Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan ‘Ben söz verdiğim kimseyi yarı yolda bırakmadım’ sözlerini dile getirmesine rağmen bizlerin ve taraftarlarımızın umutları ile oynamış ve bizler yarı yolda bırakmıştır. Tarsus İdman Yurdu sahipsiz bırakılmamalı!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TİY BAŞKANI KAVALCI’DAN CHP’Lİ BOZDOĞAN’A BOMBA: “BOZDOĞAN’A GÜVENDİK VE YANILDIK!” için 1 yorum

  1. Tarsus 2 dedi ki:

    Anlaşılan biri Tarsus idman Yurdunu TİY e almış

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle