Hoşgeldiniz  

TEMAYÜL ÖNCESİ İYİ PARTİLİ KOCAMAZ KONUŞTU: “VATANDAŞ BU KADAR SIKINTI ÇEKERKEN, BİZİM BİR KENARA GEÇİP, OTURUP SEYRETMEMİZ BİZE YAKIŞMAZ!”

admin | 30 Mart 2023 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti GİK Üyesi ve Mersin Milletvekili A.Adayı Burhanettin Kocamaz, Cumartesi günü parti içinde milletvekili adaylarını belirlemeye yönelik gerçekleştirilecek olan temayül öncesinde konuştu: “Şimdi ülke kötü yönetilirken, vatandaş bu kadar sıkıntı çekerken bizim bir kenara geçip, oturmamız seyretmemiz bize yakışmaz. Bizim bu sağlığımızın zekatı olarak bu millete hizmet etmek mecburiyetindeyiz.”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde takvim hızla işliyor. 9 Nisan’da YSK’ya verilecek olan milletvekili aday listesi oluşturulması çalışmaları sürerken, İYİ Parti’den flaş önseçim hamlesi gelmişti. Cumartesi günü üyelerin önüne sandık koyacak olan İYİ Parti’de aday adayları çalışmalarını yoğunlaştırırken, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Mersin Milletvekili Aday Adayı Burhanettin Kocamaz’dan katıldığı TV programında önemli açıklamalar geldi.

İçel TV, Sun TV ve Güney TV ortak yayınında Kemal İstek’in sorularını yanıtlayan İYİ Parti GİK Üyesi, Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mersin Milletvekili A.Adayı Burhanettin Kocamaz, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“BEN TEMAYÜLDE 12. SIRADAYIM, MİLLET HEDEFİ 12’DEN VURACAK!”

Program yapımcısı Kemal İstek’in “Köklü partilerden demokrasi adına bir şey göremedik onlardan ama yeni kurulan İYİ Parti demokrasi adına çok önemli bir şey yaptı, temayülle milletvekili adaylarını belirliyor. Siz de adaysınız, ne düşünüyorsunuz, kaçıncı sıradan temayül listesinde yer alıyorsunuz?” sorusu üzerine konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Kocamaz, “Liste alfabetik sıraya göre sıralanıyor, ben 12. Sıradayım. Ben şanslıyım aslında millet hedefi 12’den vuracak” esprisiyle yanıt verdi.  

“EĞER BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORSANIZ, ÇOK HİZMET EDERSİNİZ!”

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini savunan Burhanettin Kocamaz, “Devlet yönetimi tecrübe ister, devlet yönetimi bilgi birikim ister, devlet yönetimi heyecan ister, devlet yönetimi nemelazımcılığa fırsat vermez; bu ülkeyi, bu bayrağı, bu milleti sevmeyi gerektirir. Eğer bu ülkeyi çok seviyorsanız, çok hizmet edersiniz. Aziz Atatürk ne diyor, vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Yani siz bu ülkeyi seviyorsanız borcunuzu ödemek mecburiyetindesiniz. Bu ülke iyi yönetilmediği için Cenabı Allah nefes verdiği sürece biz kendimizi bu konuda sorumlu hissediyoruz” diyerek siyasette yer alma gerekçesini açıkladı.

“SAĞLIĞIMIZIN ZEKATI OLARAK BU MİLLETE HİZMET ETMEK MECBURİYETİNDEYİZ!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le devlet tecrübesiyle ilgili aralarında yaptıkları diyalogu da aktaran İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, “Sayın Genel başkanımız da beni partiye davet ettiğinde şunu söylemişti. Ben eski sıkıntıları falan anlattım, burada da aynı sıkıntıları yaşayacaksak ben hiç girmeyeyim dedim. Olur mu Başkanım dedi ya, sen bu kadar yılın bilgi ve birikimini çöp kutusuna mı atacaksın. Bu dedi, Türk Milletinin senden alacağı. Burada olacaksın, beraber çalışacağız. O bilgi ve birikimlerini Türkiye’nin tamamına yayacağız. Dolayısıyla hepimiz vebal taşıyoruz. Şimdi ülke kötü yönetilirken, vatandaş bu kadar sıkıntı çekerken bizim bir kenara geçip, oturmamız seyretmemiz bize yakışmaz. Bizim bu sağlığımızın zekatı olarak bu millete hizmet etmek mecburiyetindeyiz” dedi.

İYİ PARTİ MİLLETİMİZİN SORUNLARINA DERMAN OLMAYA GELİYOR!”

Genel İdare Kurulu Üyesi olarak 11 gün boyunca depremin etkilediği 10 ilde çalışma yaptığını kaydeden Burhanettin Kocamaz, bölgede yaşanan sıkıntıları ve Hükümet tarafından organizasyon eksikliği nedeniyle facianın boyutunun daha da büyüdüğünü kaydetti.

İYİ Parti’nin Türkiye’nin her sorununa ilişkin çok ciddi çalışmalar yaptığını vurgulayan Kocamaz, “Konusunda uzman o kadar çok önemli insanlarla çalışıyor ki, mevcut genel merkez binamıza ek bir bina daha faaliyete sokuldu. Orada çalışma ofisleri var ve milletin sorunlarını çözmek için sürekli proje üretiliyor. İYİ Parti geniş kadrosuyla, bilgi birikimiyle ve tecrübeli isimlerle ve tabi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi önderliğinde milletimizin sorunlarına derman olmaya geliyor” açıklaması yaptı.    

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TEMAYÜL ÖNCESİ İYİ PARTİLİ KOCAMAZ KONUŞTU: “VATANDAŞ BU KADAR SIKINTI ÇEKERKEN, BİZİM BİR KENARA GEÇİP, OTURUP SEYRETMEMİZ BİZE YAKIŞMAZ!” için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    O nedenle Büyükşehir belediyesini geri kazanmanız lazım

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle