Hoşgeldiniz  

TDP BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL: “PERŞEMBE GÜNÜ MERSİN’DE İKTİDARA HAZIRLIK MERKEZİMİZİ AÇACAĞIZ!”

admin | 12 Ocak 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Partisinin MYK toplantısının ardından konuştu: “Muhtemelen Mayıs’ın 15’ine, en geç 1 Haziran’a kadar örgütlenme çalışmalarımızı tamamlayacağız ve seçime girecek noktaya geleceğiz.”

Türkiye Değişim Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Mustafa Sarıgül başkanlığında toplandı.

Sarıgül, toplantının ardından yaptığı açıklamada, iktidara en hazırlıklı ve yakın parti olduklarını, Türkiye’nin her noktasında iktidara hazırlık merkezlerini açmaya devam ettiklerini söyledi.

SARIGÜL, PERŞEMBE GÜNÜ MERSİN’DE OLACAK

Afyonkarahisar’daki iktidara hazırlık merkezini dün büyük bir heyecanla açtıklarını belirten Sarıgül, “Perşembe günü Mersin’de iktidara hazırlık merkezimizi açacağız. Önümüzdeki günlerde de Balıkesir başta olmak üzere Malatya, Elazığ, Batman, Adıyaman, Diyarbakır ve diğer illerimizi sırayla açacağız.” dedi.

Türkiye’nin en demokratik kitle partisi olduklarını ifade eden Sarıgül, partide genel başkanı delegelerin değil, partiye kayıtlı üyelerin seçtiğini ve genel başkanın iki genel seçimde partisini iktidara taşımaması halinde görevini bırakacağını anlattı.

Sarıgül, gazetecilerin partinin teşkilatlanmasına ilişkin sorusuna, “Muhtemelen Mayıs’ın 15’ine, en geç 1 Haziran’a kadar örgütlenme çalışmalarımızı tamamlayacağız ve seçime girecek noktaya geleceğiz. Süratle teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Partimiz normal zamanında yapılacak ilk seçime hazır olacaktır. Partimiz er geç iktidar olacaktır ama çok geç değil” yanıtını verdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle