Hoşgeldiniz  

TARSUS’TA BOMBA: KIRBIYIK’TAN BOZDOĞAN’A REST… “SAVAŞ BAŞLADI!”

admin | 01 Eylül 2022 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu eski Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık hakkında tehdit ve hakaretten mahkemeye gidince Kırbıyık’tan karşı hamle geldi. Kırbıyık da Tarsus İdman Yurdu’ndan tüm alacakları için harekete geçti ve alacak tahkikatına başladığını duyurdu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Tarsus İdman Yurdu eski Başkanı Şahin Kırbıyık arasında yaşanan atışma, Bozdoğan’ın mahkeme hamlesiyle yeniden hareketlendi. Bozdoğan, Kırbıyık’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları gerekçe göstererek, Kırbıyık’ı tehdit ve hakaretten mahkemeye verdi.

Bozdoğan’ın mahkeme hamlesine karşı hamle de Kırbıyık’tan geldi Şahin Kırbıyık, yaptığı açıklamayla Tarsus İdman Yurdu’ndan alacaklarının tahsiline başladığını duyurdu. Kırbıyık, “Siyasetin ve siyasetçinin iki yüzü… Haluk Bozdoğan beni mahkemeye vermiş. Çok üzüldüm mü? Ben de resmi olan alacak tahkikatına bugün başlıyorum. Olan TİY’e olacak. Hiçbir zaman parsında olmadım, tesiste her şey benim şirketimin sanırım. Savaş başladı” diyerek Bozdoğan’la daha uzun süre atışacağının sinyalini verdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle