Hoşgeldiniz  

TARSUS BÜYÜKŞEHİR’DE DEPREM… İŞÇİLERE SÜRGÜN MOBBİNGİ!

admin | 09 Ocak 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Koordinasyon’da mobbing şoku yaşandığı iddiası kenti karıştırdı. Bin 300’e yakın personeli bünyesinde barındıran Tarsus Koordinasyon’a bağlı işçilerin yarısına yakınının Mersin ve merkez ve diğer ilçelere sürgün edildiği iddia edildi.

CHP’li Vahap Seçer’in yasal olmayan bir şekilde atadığı Meclis Üyesi Ali Boltaç koordinesindeki Tarsus Koordinasyon’da hareketli günler yaşanıyor. Bin 300’e yakın personeli barındıran Tarsus Koordinasyon Müdürlüğü’nde yarıya yakın personelin sürgün mobbingiyle karşı karşıya kaldığı öne sürüldü.

CHP’li Meclis Üyesi Ali Boltaç hakkında geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddiaların ardından başlatılan operasyonda çok sayıda personel Tarsus’tan merkeze ve diğer uzak ilçelere gönderilmeye başlandı.  

Tarsus Devlet Parkı içerisinde yer alan Manas Gösteri Merkezi’nde 400 Bin TL’ye mal olan demir profillerin yıkımının ardından usulsüz ve kayıtsız bir şekilde satılması iddiası gözleri CHP’li Meclis Üyesi Ali Boltaç’a çevirmişken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Boltaç’ın belediyenin peyzaj ekiplerini özel işlerinde kullandığı iddiası Tarsus ve Mersin’i karıştırmıştı. Ulusal Gazetelere bile konu olan iddiaya göre, Boltaç’ın müteahhitliğini yaptığı Ergenekon Mahallesi Konak Mevkii Olivia Park Sitesi’nin peyzaj işlerini belediyeye yaptırmasının görüntüleri ortaya çıkmıştı.

İDDİA BÜYÜK: ACISINI İŞÇİLERDEN ÇIKARIYOR!

Bu iddiaların ardından Büyükşehir personeline operasyon çektiği iddia edilen Boltaç’ın işçilerin görev yeri değişikliği için harekete geçtiği öne sürüldü. İşten çıkarmanın yapılamadığı pandemi günlerinde işçileri sürerek mobbing uygulayan yönetimin, Boltaç hakkındaki iddialar için harekete geçmemesi de kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

CHP’li Meclis Üyesi Ali Boltaç, seçimlere daha 3 yılı aşkın bir süre bulunmasına karşın Tarsus Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamış ve Tarsus’ta yine görev başındaki CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a karşı Büyükşehir imkânlarını kullanarak seçim çalışmalarına başlamıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle