Hoşgeldiniz  

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI SURİYELİLERİ ZİYARET ETTİ, SOSYAL MEDYA KARIŞTI

admin | 23 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, çadırlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışan Suriyeli mültecileri ziyaret etti. Sosyal medyada bu ziyareti paylaşan Tarsus Belediyesi’nin paylaşımının ardından vatandaşlar adeta Başkan Bozdoğan’a isyan etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda bulunan sulama kanalının kenarına kurdukları çadırlarda yaşayan Suriyeli mültecileri ziyaret etti. Başkan Bozdoğan, Suriye uyruklu vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Bozdoğan’a teşekkür ettiklerini söyleyen Suriyeliler, kaldıkları çadırların sağlıksız olduğunu, ihtiyaçlarının birçoğunu karşılayamadıklarını belirtti.

Sağlıksız ortamda büyüyen çocukların birçoğunun okula gitmediğini bilgisini not eden Başkan Bozdoğan; “Tarsus Belediyesi ile diğer ilgili kurumlarla işbirliği içinde sorunlarınız çözümü konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben her kesimin başkanıyım.  Ötekileştirmeden herkese eşit hizmet amacındayız” dedi.

VATANDAŞ’TAN BOZDOĞAN’A TEPKİ: “ÖNCE BİZİMLE İLGİLEN!”

Tarsus Belediyesi de sosyal medya hesabından Bozdoğan’ın bu ziyaretini takipçilerine duyurdu. Bu paylaşımın ardından Tarsuslu vatandaşlar inanılmaz tepki gösterdi.

Paylaşımın altını yorum yağmuruna tutan Tarsusluların, Başkan Bozdoğan’a önce Tarsusluların sorunlarına ilgi göstermesi, Tarsuslularla ilgilenmediği yönünde görüş bildirmesi dikkat çekti.

İŞTE VATANDAŞLARIN BOZDOĞAN’I ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTUĞU O YORUMLAR:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle