Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… TİY’DEN AÇIKLAMA: “ŞİKENİN BİZLE İLGİSİ YOK!”

admin | 20 Aralık 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’da forma giyen 2 futbolcunun Tarsus İdman Yurdu maçının ardından şike yaptıkları iddiasıyla kulüpten gönderilmesi ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasının ardından Tarsus İdman Yurdu yönetiminden açıklama geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor’da forma giyen ve isimleri şike iddialarına karışan iki futbolcunun, kulüple ilişiği kesilerek adli süreç başlatıldığı duyurulmuştu.

İnegölspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, bordo-beyazlı ekibin ilk devrenin son maçında Tarsus İdman Yurdu ile berabere kaldığı hatırlatılmış, bu ifade nedeniyle gözler bir anda Tarsus İdman Yurdu’na çevrilmişti.

Tarsus İdman Yurdu Kulübü Yönetimi yaptığı yazılı açıklamayla, kulübün söz konusu şike iddialarıyla ilgisi olmadığını savundu. Açıklamada, “İnegölspor takımının yapmış olduğu kamuoyu bildirisinde Tarsus İdman Yurdu müsabakası öncesinde olayların olduğu belirtilmekle birlikte şanlı Tarsus İdman Yurdu takımımızın bu olayla ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

İşte Tarsus İdman Yurdu’nun o açıklaması:

KAMUOYUNA DUYURULUR‼️

18 Aralık 2022 tarihinde sahamızda oynadığımız İnegölspor 2. Lig Beyaz Grup Müsabakası 1-1 sonuçlanmış olup istediğimiz galibiyeti alamamış ve ilk yarıyı bu şekilde tamamlamış olduk. Yeni oluşum içerisinde göreve geldiğimiz Yönetim Kurulu görevimizde Sezonun İkinci Yarısında Şanlı Tarsus İdman Yurdu’muzu layık olduğu yere taşıyacağız.

İnegölspor takımının yapmış olduğu kamuoyu bildirisinde “Tarsus İdman Yurdu müsabakası öncesinde iki futbolcuları ile ilgili şike iddiaları gündeme gelmiş ve akabinde İnegölspor Yönetim Kurulu bu iki sporcu ile yollarını ayırmıştır. İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu belirtmiştir.”

Yukarıda bahsi geçen konu ile ilgili halkımız arasında Tarsus İdman Yurdu’muzun adının şikeye karıştığı konuşulmakta olup 100 yıllık şanlı tarihi olan Tarsus İdman Yurdu takımımızın bu tip olaylarla ilgisi olmayıp İnegölspor takımının yapmış olduğu kamuoyu bildirisinde Tarsus İdman Yurdu müsabakası öncesinde olayların olduğu belirtilmekle birlikte şanlı Tarsus İdman Yurdu takımımızın bu olayla ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız, saygılarımızla.

https://www.sansasyonelhaber.net/haydaa-tarsus-idman-yurdu-bu-isin-neresinde-inegolspordan-suc-duyurusu.html
Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle