Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… İSTİFANI CEBİNE KOY, REFERANDUM SONRASI GÖRÜŞÜRÜZ!

admin | 02 Mart 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu’nun istifası, İl Başkanı Cesim Ercik ve Teşkilat Başkanı Erhan Contar’ın markajıyla geri aldırıldı.

İSTİFAGERİALDIAZGIN

Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu’nun istifasını geri aldığı ileri sürüldü. Anamur’da referandum çalışmalarını programlamak için bir araya gelen Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve ilçe başkanları, Aydıncık İlçe Başkanı Ahmet Azgınoğlu’na istifasını geri aldırdılar.

 

İl Başkanı Ercik ve Teşkilat Başkanı Erhan Contar’la baş başa görüşme yapan Azgınoğlu’nun, referandum çalışmalarında partinin başında yer alacağı ifade edildi.

 

Başkan Ercik’in, Azgınoğlu’na referanduma kadar görevinin başında olmasını, referandum sürecinde herhangi olumsuz bir propagandaya yol açacak girişimlerde bulunulmaması gerektiğini anlattığı iddia ediliyor.

 

İL YÖNETİMİ YALANLAMAYA HAZIRLANIYOR: KRİZ YOK!

 

Azgınoğlu’nun ilçe yönetim kurulu üyelerine çektiği mesajın basında yer almasının ardından, il yönetimi tarafından basın açıklaması yazılacağı ve çıkan haberlerin “yalanlanacağı” bu şekilde de krizin üstünün örtülmek istendiği iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle