Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… GÜLTAK MECLİS KARARINI TANIMADI, “İYİ Kİ VARSIN EREN” TABELASINI DİKTİ!

admin | 05 Nisan 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde çoğunluğu elinde bulunduran CHP-HDP-EMEP ve Bağımsız Meclis üyelerinden oluşan sol çoğunluk, 15 yaşında şehit düşen PKK ile mücadeledeki simge isimlerden olan Eren Bülbül’ün adının parka verilmesini reddetmişti. Kararı yok sayan AK Partili Başkan Gültak, bugün tabelayı o parka dikti.  

Akdeniz Belediye Meclisi’nde; Şehit Eren Bülbül’ün adının bir parka verilmesini içeren önerge, CHP-EMEP-HDP ve bağımsız meclis üyelerinden oluşan muhalefet Meclis üyelerinin oylarıyla reddedilmişti. Mecliste önergenin reddine ilişkin konuşan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Ülkesinin çıkarları ve Milleti için şehit olan bir gencimizin adını bir parkımıza, bir kez daha veremediğim için, belediye başkanı olarak kahroluyorum” demişti.

Bugün sosyal medyadan açıklama yapan Gültak, her türlü riski alarak o tabelayı parka dikeceğini açıkladı. Öğleden sonra parka giden Mustafa Gültak, hazırlattığı “İyi ki Varsın Eren Bülbül Parkı” tabelasını dikti.

Meclis kararına aykırı hareket ederek, bu tabelayı diken Gültak şöyle konuştu:

“Ben talimat verdim, arkadaşlar da hızlı bir şekilde tabelayı hazırladılar. Ben diktim, gelsin birileri yiğitse söksün. Eğer yasa beni bu konuda yargılayacaksa bir şehidimizin ismini parka vermekten gurur duyuyorum. Yargılanmaya da hazırım.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle