Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… AK PARTİLİ ÖZTURAN’DAN CHP’Lİ SEÇER’E HİZMET ELEŞTİRİSİ: “ORTADA BİR ŞEY YOK, SADECE YAPILAN ALGI VAR!”

admin | 18 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclisinin 2. Oturumunda AK Partili Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’ın CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e hizmetsizlik eleştirisinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı 2. Oturumunda AK Partili Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’ın eleştirileri damga vurdu.

Mersin’in genel idareden hak ettiği hizmeti alamadığını öne süren CHP’li Seçer, “Gelin Ankara’ya beraber gidelim. Siyasi parti ayrımı yapmadan bu kent için taleplerimizi sıralayalım. Tüm taleplerimizi kent için birleştirelim” dedi.

Seçer’in ardından söz alan AK Partili Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, “Bize bugüne kadar hangi taleple geldiniz? Ortada yapılan bir hizmet var mı, elle tutulur? Bizce yok, göremiyoruz. Metro projeniz bile bizim desteğimizle oldu. Ortada hizmet yok, sadece algı var. Mersin’e iktidarın yatırımı yok diyorsunuz, haksızlık ediyorsunuz. Onun için Başkanım, siz Mersinlilerin sizden beklentilerine cevap verin. Hizmet edin” diye konuştu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle