Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME… TARSUS İDMAN YURDU’NA İCRA GELDİ: YÖNETİM İCRALARI TEK TEK AÇIKLADI, ESKİ BAŞKAN KIRBIYIK’A YÜKLENDİ

admin | 30 Mayıs 2022 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün oynadığı finali kaybederek 1. Lig’e çıkma şansını kaybeden Tarsus İdman Yurdu şimdi de icra şokuyla sarsıldı. Kulübe toplam 2 milyon 250 bin TL artı faiz tutan alacaklar için alacaklıların sıraya girmesinin ardından, yönetim eski başkan Şahin Kırbıyık’a yüklenerek, tüm borçları kamuoyuna açıkladı.

1. Lig’e çıkma mücadelesini final maçında Tarsus İdman Yurdu, şimdi de icra kıskacıyla boğuşuyor. Ana para 2 milyon 250 bin TL’yi aşan ve faiz yükü nedeniyle zor günler geçiren kulüp, ödeme yapamayınca bazı alacaklılar tarafından icraya verildi.

Tarsus İdman Yurdu’na gelen bu icra kararının ardından kulüp yönetimi bir açıklama yaparak eski başkan Şahin Kırbıyık’a yüklendi ve kulübün ödemesi geciken tüm borçlarını kalem kalem yazdı.

Eski Başkan Kırbıyık’ın bir çok yerde kulübü borçsuz devrettiğine ilişkin açıklama yaptığı kaydedilen açıklamada, “Eski Kulüp Başkanımız Şahin Kırbıyık döneminden kulübümüzden alacaklı olan kişiler kulübümüzü icraya vermiştir. Gürses Kılıç, ‘Ben alacaklarımı Şahin Kırbıyık’tan tahsil ettim’ demesine rağmen alacaklarının tahsili için kulübümüzü icraya vermiştir. Kulüp binasının yenileme çalışmaları sırasında malzeme veren Ak Yalı Yapı İnşaat, 483 bin 800 TL alacağı için kulübümüzü icraya verdi. Ayrıca sezon başında Antalya’daki Arem firmasına yaptırdığı spor malzemelerinin ücretinin de ödenmemesinden ötürü firma alacaklarının tahsili için kulübümüze talepte bulunmuştur” denildi.

Yapılan açıklamada Şahin Kırbıyık döneminden kalan borçların da kulübe bırakıldığı belirtildi:

İŞTE O KALAN BORÇLAR:

Ergün Penbe: 700 Bin TL + Faiz

Hüseyin Kalpar: 540 Bin TL + Faiz

Gürses Kılıç: 500 Bin TL + Faiz

Ak Yalı Yapı İnşaat: 483 Bin 800 TL

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle