Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ İSPAT ZAMANI: CHP’Lİ BAŞARIR’A PEŞ PEŞE 3 SUÇ DUYURUSU BİRDEN!

admin | 07 Ocak 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a, iddialarda bulunduğu AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Yıldırım Demirören’in Sahibi olduğu Demirören Holding tarafından iftira gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 2 hafta içinde peş peşe iddialarda bulunmuş, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Yıldırım Demirören’in sahibi olduğu Demirören Holding hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

Yılmaz, Kılınç ve Demirören tarafından CHP’li Başarır’ın iddiaları yalanlanmış ve Başarır ispata davet edilmişti. Taraflar bununla da kalmadı ve kendileri hakkında iddiaları gündeme getiren CHP’li vekil hakkında suç duyurusunda bulundu.

İLK SUÇ DUYURUSU HİDAYET KILINÇ’TAN

CHP’li Ali Mahir Başarır, Anamur Belediyesi’nin yaptırdığı ve kangrene dönen inşaatla ilgili iddiaları nedeniyle Belediye Başkanı Hidayet Kılınç tarafından sert bir dille yalanlanmıştı. Kılınç, “Benim hakkımdaki iddialarını ispatla, hemen istifa edeceğim” restini çekmişti.

Kılınç’ın Başarır hakkında iftira ve hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmasının yanı sıra tazminat davası açtığı bildirildi.

AK PARTİLİ YILMAZ DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP’li Ali Mahir Başarır hakkında şikayetçi olduğunu açıkladı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, kendisine hakaret ve iftira içeren bir paylaşımda bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu zat özellikle son 2 yıldır şahsıma karşı saldırgan üslubu ve tahkir edici yaklaşımıyla saygı ve güveni ortadan kaldırmış, olası iş birliğini kilitlemiş, şahsi hırslarını öncelemiştir” diye konuştu.

VE DEMİRÖREN GRUBU DA YARGI’YA BAŞVURDU!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kur korumalı mevduat modelini açıkladığı 20 Aralık’ta Demirören Grubu ile 5 şirketin ellerindeki dolarları 17-18 TL’den sattığını iddia etmişti.

Demirören Grubu, iddialarıyla ilgili hiçbir bilgi ve belge ortaya koyamadığını iddia ettikleri CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın gündeme getirdiği iddiaları yargıya taşıdı. Demirören Şirketler Grubu avukatları konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunurken, CHP’li Başarır hakkında da ayrıca tazminat davası açıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle