Hoşgeldiniz  

SEZONUN İLK ANKET MANİPÜLASYONU GELDİ: MHP’Lİ ÖNEL’İ, “CHP MEZİTLİ ADAY ADAYI” YAPTILAR ORTALIK KARIŞTI… ANKET MAHKEMEYE TAŞINIYOR!

admin | 28 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, yerel bir gazete tarafından adının CHP Mezitli belediye Başkan Aday Adayı olarak ankete konulmasına sert tepki gösterdi. Önel, yaşananların şahsına ve siyasi kimliğine yönelik kasıtlı bir karalama girişimi olduğunu vurgulayarak, anketi düzenleyen yerel gazeteyi mahkemeye vereceğini açıkladı.

MHP Mezitli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Önel, yerel bir gazete tarafından CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı olarak bir ankette yer aldı. MHP’li Önel CHP Aday Adayı olarak gösterilmesine sert tepki gösterdi ve anketi düzenleyen yerel gazeteyi mahkemeye vereceğini açıkladı.  

MHP’li Bünyamin Önel, “Siyasette bugüne kadar dürüstlükten ve ilkelerden ödün vermeden bir yol izledim. Ne yazık ki, ismimin ve siyasi kimliğimin hedef alındığı bu tür asılsız iddialarla karşı karşıyayız. Burada açıkça görüyoruz ki, başarıdan başarıya koşan bir siyasetçi olarak üzerime atılmak istenen çamurun amacı, ‘at izi, it izine karıştırarak’ şahsımı ve partimi yıpratmaktır” dedi.

“CHP İLE ANILMAK, KOMPLO TEORİSİNİN ÜRÜNÜDÜR”

MHP’li Önel, CHP ile anılmış olmasının tamamen gerçek dışı olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaktayım ve bu durumun Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ilişkilendirilme çabası, maksatlı ve taraflı bir girişimdir. Bunu yapanlar ya da yaptıranlar, şahsımdan ve partimden menfaat sağlama peşindedir” ifadelerini kullandı.

“HUKUK ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ”

Önel, isminin izinsiz ve yanıltıcı bir şekilde kullanılmasına karşı hukuki süreç başlatacağının altını çizdi: “Bu tür karalama ve iftiralar, şahsımın ve partimin saygınlığına gölge düşürmeye yöneliktir. Avukatlarım aracılığıyla bu durumu yasal yollara taşıyacağım. Hukuk önünde bu işin peşini bırakmayacak, gerçeklerin ortaya çıkması için mücadele edeceğim.”

Bünyamin Önel, yaşanan olayların siyasi ahlaka ve kişilik haklarına yapılan bir saldırı olduğunu belirterek, tüm siyasi aktörlere ve kamuoyuna, siyasetin bu tür kirli oyunlarla yıpratılmaması gerektiği çağrısında bulundu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle