Hoşgeldiniz  

SERAP EZGÜ’NÜN PROGRAMINDA MERSİN EMNİYETİ, CİNAYETİ ÇÖZDÜ! 4 KİŞİ TUTUKLANDI

admin | 11 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Star’da hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Serap Ezgü’nün sunduğu Gerçeğin Peşinde, gizemli bir cinayeti gün yüzüne çıkardı. Yaklaşık dört aydır kayıp olan Cevat Demir’in aslında bir cinayete kurban gittiğini ortaya çıkartan Gerçeğin Peşinde, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte büyük bir başarıya imza attı.

Serap Ezgü’nün sunduğu Gerçeğin Peşinde programında, dört aydır kayıp olan iki çocuk babası 36 yaşındaki Cevat Demir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gerçeğin Peşinde programına katılarak kayıp olan oğlunu arayan Kemal Demir’in yardım çağrısıyla ortaya çıkan cinayet, milyonların gözleri önünde çözüldü.

CİNAYETE IŞIK TUTTU

Cevat Demir dosyasını ele alan Gerçeğin Peşinde, bulunan yeni delillerle cinayete ışık tuttu. Kayıp dosyasının, cinayet masasına geçmesiyle sır perdesi de aralanmaya başladı. Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin iki ay süren çalışması sonucu yapılan operasyonla, şüpheli olarak 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

MERSİN’DE GÖMÜLÜ OLARAK BULUNDU

Bir süre önce Mersin’e geldiği belirlenen Demir’in cinayete kurban gittiği ihtimali üzerine çalışmalarını derinleştiren ekipler, programa katılanlar ile son dönemde bağlantılı olduğu 14 kişinin kimliğini belirledi.

Mersin ve Diyarbakır’da operasyon yapan ekipler, M.Ş., İ.B., E.E., M.Ş., R.G., .T.D., S.Y., P.S., C.E., C.G., C.A., Ş.K., M.A. ve H.B.’yi gözaltına aldı.

MERSİN EMNİYETİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİRDİ

Emniyette sorgulanan şüphelilerden M.Ş., İ.B., E.E., M.Ş., R.G., T.D. ve Ş.K., cinayeti itiraf etti.

Şüpheliler, tabancayla vurarak öldürdükleri Demir’in cesedini gömdükleri yeri de bildirdi. İfadeler üzerine Toroslar ilçesindeki Çopurlu Çivi Çukur mevkisinde arama yapan ekipler, Demir’in toprağa gömülü cesedini buldu.

Şüphelilerden S.Y., P.S., C.E., C.G., C.A., M.A., H.B. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Ş., İ.B., E.E., M.Ş., R.G., T.D. ve Ş.K. ise adliyeye sevk edildi. Mahkeme, 4 zanlı için tutuklama kararı verdi.

SERAP EZGÜ VE DEMİR’İN AİLESİNDEN MERSİN EMNİYETİNE TEŞEKKÜR

Star TV’deki programında cinayetin çözülmesini sağlayan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne de teşekkür eden Serap Ezgü, “Buradan Mersin İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Şahne’ye ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Sayın Şahne bizzat tüm operasyonu yöneterek olayı çözdü” dedi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle