Hoşgeldiniz  

ŞEMDİNLİ’YE KUZEY IRAK’TAN HAVANLI SALDIRI: 3 ŞEHİT!

admin | 01 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bölücü terör örgütü PKK’nın, Kuzey Irak’tan sabah saatlerinde Hakkari Çukurca’ya ve öğleden sonra Şemdinli’ye saldırması sonucu 3 askerimiz şehit oldu, 7 askerimiz de yaralandı.

TSK’nın Afrin’den terör örgütlerini temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda köşeye sıkışan terör örgütü PKK sınır ötesinden Türkiye’ye saldırıyor.

 

2 ŞEHİT 7 YARALI

 

Hakkkari’ nin Şemdinli ilçesi Ortaklar mevkindeki üst bölgesine Kuzey Irak tarafından PKK ‘lı teröristlerce havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu. 2 asker de yaralandı.

 

PKK’nın Kuzey Irak’tan havanlı saldırısında şehit düşen askerlerden Sözleşmeli Er Halil İbrahim Şık’ın Anamur’da yaşayan ailesine de acı haber ulaştı. Adana nüfusuna kayıtlı Şehit Halil İbrahim Şık’ın annesinin Anamurlu olması sebebiyle Anamur’da ikamet ettikleri öğrenildi. Şehit Şık’ın cenazesinin Gazipaşa Havaalanı’ndan alınarak Cuma Namazına müteakiben Anamur Otogar Camii’nde cenaze namazının kılınacağı bildirildi. Şehit Halil İbrahim Şık daha sonra Kalınören Mezarlığı’na defnedilecek.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle