Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN KIYIM ÇETELESİNDE BUGÜN: İLAÇLAMADAN 15 PERSONEL DAHA ÇIKARILDI!

admin | 17 Ocak 2022 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden ettiği işçi sayısı 4 bini aştı. Bugün İmar A.Ş bünyesinde çalışan 15 işçi daha performans bahanesiyle işlerinden oldu.

Göreve geldiği 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden bu yana 4 bini aşan personeli haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Vahap Seçer yönetiminin, daire başkanı ve amir bünyesinde işe aldığı CHP ve HDP’li isimlerin yanı sıra yine işçi statüsünde HDP kadrolarıyla doldurması yerel seçim ittifakının diyeti olarak yorumlanıyor.

4 bini aşan işçi kıyım da Yargı kararlarına rağmen CHP’li Mersin Büyükşehir’de hız kesmiyor. İmar A.Ş. bünyesinde çalışan 15 işçinin daha bugün çıkışının verildiği bildirildi.  İşten çıkarılan personellerin ilaçlamada çalıştığı kaydedildi.

Haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden edilen işçiler arasında emekliliğine 6 ay kalan personelin de bulunması büyük tepki topladı. CHP’li Seçer yönetiminin iftiralarla performans düşüklüğü gerekçesiyle personel kıyımını daha ne kadar sürdüreceği de endişeyle takip ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SEÇER’İN KIYIM ÇETELESİNDE BUGÜN: İLAÇLAMADAN 15 PERSONEL DAHA ÇIKARILDI! için 1 yorum

  1. Adem ozcan dedi ki:

    İşçi üzerinden emekçi üzerinden yapılan siyaseti herzaman yanlış ucuz ve basit bir siyaset olarak görüyorum.İsci kazanmak yerine işçinin emekçinin ekmeğiyle oynayıp birşeyler yapmaya çalışan zihniyeti şiddetle kınıyorum.Belediyecilikde işçi üzerinden hizmette kısıtlama üzerinden tasarruf sağlanmaz bu işçilerin parası belediye başkanın cebinden deil bir kısmı iller Bankası tarafından devletten bir kısım da vatandaşın cebinden çıkıyor.
    İşçi çıkartarak tasarruf sağlamaya çalışan zihniyete sormak isterim bu işçilerin tazminatlarını kendi cebinden mi odiyecek? Yoksa onlarında mi vatandaş odiyecek vatandaşın parasına vurulan büyük bir kirbacdir bu

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle