Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN EKİBİNE “HAM-HUM ŞOROLOP TAKIMI” DEDİLER: İKTİDAR MEDYASINDAN ŞOK İDDİALAR!

admin | 26 Ocak 2023 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kafa ekibinden bazı isimlerin kırsal alan görünen arsaları kapattığı, yapılacak olası bir imar tadilatıyla buraların konut ve ticari alana çevrilebileceği iddia edildi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in başında olduğu Kadın Kooperatifi ve kafa ekibinden bazı isimlerle ilgili iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nden şok iddialar gündeme geldi.

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü yazısında Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok, Seçer’in Danışmanı Ertan Liman ve Ulaştırma Daire Başkanı Ersan Topçuoğlu’nun eşleri üzerine Cemilli’de büyük miktarlarda arsa aldıklarını yazdı.

OLCAY TOK, ERTAN LİMAN, ERSAN TOPÇUOĞLU CEMİLLİ’DE ARSA KAPATTI!

Ramoğlu, “Tarsuslu Olcay Tok… CHP’li Vahap Seçer’in hemşerisi ve yakın arkadaşı… Adam Adana’da Asayiş Şube Müdürlüğü yaptı. Seçer başkanı olunca Mersin’e genel sekreter olarak atandı… Adamda tezgâh çok… Öyle işler yaptı ki asayişe baktığı günleri de şaibeledi. Eşi Rahime Tok adına Mezitli ilçesinde bir ev, Cemilli’de büyük miktarda arsalar almış.

Sadece Olcay Tok değil arsa alan… Seçer’in danışmanı Ertan Liman da aynı mahalleden eşi Nevis Liman adına binlerce metre kare arsa almış.

Ulaşım Daire Başkanı Ersan Topçuoğlu da eşi Elife Topçuoğlu adına yaklaşık 9 dönüm arsa kapattı.

Buralar şimdi kırsal alan görünüyor… Ama yeni yapılacak imar tadilatıyla buralar konut ve ticari alana çevrilebilir…

Dürüst CHP’lilere bakın… Başka ham-hum şorolopçu kimler var Allah bilir?” iddialarında bulundu.

“KADIN KOOPERATİFİ MEVZU ÇAKILMASIN DİYE KÜÇÜK MEBLAĞLI FATURA KESİYOR AMA ÇOK SIK KESİYOR!”

CHP’li Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in başkanlığını yürüttüğü Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi hakkında da iddialarda bulunan Ramoğlu, şöyle devam etti:

CHP’li yiyici takımı fonladıkları medya sayesinde kendilerini gizliyor… Biraz eşeleyince tüm pislikleri ortaya çıkıyor… Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in başkanı olduğu Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nden belediyeye çiçek ve hediyelik eşya satıyor.

Meral Hanım mevzu çakılmasın diye de faturaları küçük meblağlarda tutuyor. Ama sık sık fatura kesiyor.

Kooperatif deyince aklınıza bin kişilik kooperatifler gelmesin… Meral hanımın kooperatifinin üyesi çok az! Kadın CHP’li Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş’la da İşbirliği yapıyor…”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle