Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN AÇIKLAMASI MEZBAHANEYE BOMBA DÜŞÜRDÜ: KAÇAK KESİMLER ZİRVE YAPTI, PERSONELLER NEREDEYSE İŞ BIRAKTI! BOMBA İDDİALAR…

admin | 14 Kasım 2022 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Büyükşehir’a ait mezbahanelerin özelleştirmelerini 23 Kasım’da yapılacağını duyurmasının ve “Denetim yetkisi ben de yok!” açıklamasının ardından Canlı Hayvan Ticaret Merkezi’ndeki alt bölümlerinde açık aleni şekilde hasta, kayıtsız ve dişi hayvan kesimlerinde arttığı iddiaları Mersin’i salladı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu ay başı gerçekleştirilen Meclis oturumunda Büyükşehir’e ait mezbahanelerin tamamının özelleştirileceğini, bunun için de 23 Kasım’da ihale yapılacağını duyurdu. Denetim konusunda büyük sıkıntı yaşandığını itiraf eden CHP’li Vahap Seçer’in, “Denetim benim görevi değil, yetkim yok” demesi ortalığı iyice karıştırdı.

SEÇER BİR KONUŞTU, KAÇAK KESİMLER PATLADI! ŞOK İDDİA…

Daha önce Sansasyonel Haber, CHP’li Büyükşehir tarafından yönetilen canlı hayvan ticaret merkezindeki hayvanların beslendiği padokların alt kısmında günlük onlarca dişi, hastalıklı ve küpesiz hayvan kesimi yapıldığı iddiasını gündeme taşımıştı. Seçer’in özelleştirme ve denetim yetkisinin kendilerinde olmadığı açıklamaları Canlı Hayvan Ticaret Merkezi’nde kaçak kesimleri adeta patlattı.

“BİZE BÜYÜKŞEHİR KARIŞAMAZ!” DENİLEREK KAÇAK KESİMLER FIRLADI…

Kaçak kesimler endişeyle takip ettiklerini belirten bazı sektör temsilcilerinin anlattıkları şok yarattı. Sansasyonel Haber’e konuşan bazı temsilciler, “Seçer’in bu açıklamalarının ardından Canlı Hayvan Ticaret Merkezinin alt bölümünde açık aleni şekilde hasta, kayıtsız ve dişi hayvan kesimleri arttı. Merkezde hayvancılık yapanlar artık aleni şekilde, ‘Zaten mezbahane özelleşecek bundan sonra kesimler için mezbahaneye gitmeye gerek kalmayacak, biz padoklarda istediğimiz kesimleri yapacağız’ diyorlar. Bu da yetmezmiş gibi Vahap Seçer’in denetim yetkisinin kendilerinde olmadığı sözünün ardından ‘Bize Büyükşehir’den kimse karışamaz’ demeye başladılar” açıklaması yaptılar.

Sektör temsilcilerinin dehşet yaratan açıklamaları şöyle devam etti:

“Gün içinde yüzlerce hayvan kesilmekte. Zaten çalışan personeller de mezbahane özelleşince yer değişikliği yapılacağı için, mezbahane ve Canlı Hayvan Ticaret merkezini saat 12 itibariyle terk etmesinden dolayı şuan kaçak kesimcilerin bayram yerine dönüşmüş durumda.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle