Hoşgeldiniz  

SEÇER-GÜLTAK ARASINDAKİ ÇEKİŞMENİN TADI KAÇMAYA BAŞLADI! SEÇER’DEN GÜLTAK’A “PROVOKATÖR” İMASI…

admin | 12 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz ilçesine bağlı Çay ve Çilek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Vahap Seçer’den, bölge halkına mahalledeki bozulan sokakların MESKİ yüzünden olduğunu söyleyen mektup gönderen AK Partili Mustafa Gültak’ı hedef alan sözler geldi: “Siz niye provokatörlere kanıyorsunuz? Bugüne kadar Çay Mahallesi’ne girmeyenlere, niye müsaade ediyorsunuz bildiri dağıtmalarına? Bugüne kadar Çay Mahallesi’ne mi girdiler?”

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Çay ve Çilek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalledeki Ahmet Kaya Parkı’nda mahallelilere seslenen Seçer, AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı hedef aldı. Seçer, Gültak’ı provokatörlükle suçladı.

AK PARTİLİ GÜLTAK MAHALLELİYE 10 BİN MEKTUP YOLLAMIŞ, MESKİYİ ŞİKAYET ETMİŞTİ!

Çay, Çilek, Karaduvar ve Karacailyas’ta yaşayan 10 bin vatandaşa mektup yazıp dağıtan AK Partili Gültak, “Bu mektuplarımızın içeriğinden bir tanesi de asfalt meselesi olacak. Daha iki gün önce sosyal medya üzerinden bana mesaj atan Çay Mahalleli gençlerle sohbet etmeye, çaylarını içmeye gittim.  Yanlarında MESKİ Genel Müdürünü aradım ve müdüre hoparlörün açık olduğunu da belirttim. MESKİ genel müdürüne “Bu iş nasıl olacak?” diye sordum. Bana; “Başkanım, uğraşıyoruz… İhaleye çıkıyoruz. Ya biz ya da Büyükşehir yapacak” dedi. Umarım bunun hesabını da Akdeniz Belediye Meclisimizde bulunan CHP ve HDP’li Meclis üyeleri de Perşembe günü Büyükşehir’de soracaklardır” demişti.

SEÇER: “ŞU PARKIN HALİNE BAKIN, İNSAN UTANIR, SIKILIR!”

Gültak’ın bu açıklamasının ardından mahalleliye seslenen CHP’li Vahap Seçer, “Siz niye provokatörlere kanıyorsunuz? Bugüne kadar Çay Mahallesi’ne girmeyenlere, niye müsaade ediyorsunuz bildiri dağıtmalarına? Bugüne kadar Çay Mahallesi’ne mi girdiler? Şu parkın haline bak. İnsan utanır, sıkılır. Gidin bir de Büyükşehir’in parklarına bakın. Öyle mi? Benim teşekkürüm bu mu? Ben ilk defa buraya gelmiyorum. Sadece seçimde gelmedim. Geçen sene de ben buraya geldim. İnşaatı başlattığımız dönem de geldim. Gelmedim mi? Sizden kaçan var mı, korkan var mı? Kimden korkacağız biz? Biz Allah’tan başka bir şeyden korkmayız. Biz sizler için hizmet ediyoruz” diye konuştu.

SEÇER: “İLÇE BELEDİYE BAŞKANI KENDİ İŞİNE BAKSIN!”

Bir vatandaş tarafından sokakların temizliği konusunda Akdeniz Belediye Başkanı’nın kendisini suçladığını söylemesi üzerine Başkan Seçer, “Herkes kendi işine baksın. Biz işimize bakıyoruz. Benim muhatabım halk. Ne o belediye başkanı, ne bu belediye başkanı. İlçe belediye kendi işine baksın” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle