Hoşgeldiniz  

“SAKIN ENGELLENİYORUZ DEMEYİN, BUNU İSPATLAYIN!” AK PARTİLİ GRUP BAŞKANLARI, CHP’Lİ BAŞKANLARA BÖYLE SESLENDİ!

admin | 27 Haziran 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir ve il belediye başkanlarının olduğu meclislerde görev yapan AK Parti Grup Başkan vekilleri yaptığı toplantının ardından bildiri yayınladı. Mersin’den AK Parti Grup Başkan vekili İsmail Yerlikaya’nın katıldığı toplantının ardından CHP’li Başkanlara “Engelleniyoruz yalanıyla etrafınıza çektiğiniz algı ve manipülasyon duvarlarının içinde oluşan konfor alanından çıkın ve şehirlerinize bakın. Bunu yaptığınız takdirde, şehirlerinizin önündeki en büyük engelin bizatihi sizler ve CHP zihniyeti olduğunu göreceksiniz” mesajı verildi.

CHP’li Büyükşehir ve İl Belediyelerindeki 11 AK Parti Grup Başkanvekili, AK Parti Genel Merkezinde yaptığı toplantı sonrası yazılı açıklamada bulunuldu. Mersin’den de toplantıya AK Parti Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili İsmail Yerlikaya katıldı.

Toplantının ardından yapılan ortak açıklamaya İstanbul Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Tevfik Göksu okudu.

Yapılan açıklamada, CHP’li başkanların sürekli engelleniyoruz ifadelerini kullanması eleştiridli. Açıklamada, “CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, seçilmelerinin 4.yılına girmelerine rağmen kamuoyunun karşısına icraatları ve projeleri ile çıkmak yerine, mütemadiyen farklı zaman ve mekânlarda bir araya gelerek, ortaklaşa imal ettikleri ‘mazeret ve aciziyet deklarasyonları’ yayınlamaktadırlar. Belediye başkanlarının bir araya gelmesi, ortak bir belediyecilik anlayışı geliştirmeleri ve o çerçevede projeler geliştirmeleri muhakkak ki önemlidir. Ancak CHP’li Belediye Başkanlarının bildirilerinde, yerel hizmetler ve yerel demokrasi adına somut teklifler değil, gündelik siyasal popülizmin öne çıktığı görülmektedir. CHP’li Büyükşehir Belediye başkanlarının bu bildirilerinin, ‘ortak başarısızlıklarına’‘ ‘mazeret üretme’ ve ‘engelleniyoruz’ yalanı etrafında kendilerine bir ‘konfor alanı’ inşa etme gayretinden başka bir anlamı yoktur” denildi.

Açıklama şöyle devam etti:

“CHP tarafından yönetilen bu 11 Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti Grup Başkanvekilleri olarak, bizlere verilen meşru muhalefet sorumluluğunu, şehirlerimiz için en faydalı şekilde sürdürme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Siyasi anlayışımız gereği ‘hayra motor, şerre fren’ olma prensibi çerçevesinde, hemşerilerimizin menfaatine olacak her türlü projeye destek vermeye daima hazır olduğumuzu milletimizin bilmesini istiyoruz. Şehirlerimizin ve hemşerilerimizin menfaatlerini tüm siyasi mülahazaların üzerinde tuttuk ve tutmaya devam ediyoruz. Buna meclis zabıtları da şahittir. CHP’li belediyelerin ‘’engelleniyoruz’’ ve ‘’kaynaklarımız kesiliyor’’ algısının ne kadar gerçeklerden uzak olduğunu göstermektedir.

Bizler, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Hatay Büyükşehir Belediye Meclislerinin, AK Parti Grupları olarak, CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanına çağrımızdır;

“Engelleniyoruz” yalanıyla etrafınıza çektiğiniz algı ve manipülasyon duvarlarının içinde oluşan konfor alanından çıkın ve şehirlerinize bakın. Bunu yaptığınız takdirde, şehirlerinizin önündeki en büyük engelin bizatihi sizler ve CHP zihniyeti olduğunu göreceksiniz. Bunu kendiniz için yapmaya cesaretiniz yoksa lütfen çocuklarınız ve ülkemizin geleceği için yapın.

Bu güne kadar, başkanı olduğunuz şehirlerde, o şehrin gençleri için, kadınları için, çocukları için ve o şehrin geleceği için, belediye meclislerine tek bir proje getirdiniz mi? Hangi projeyi getirdiniz de, AK Parti grupları hayır dedi? Ya bu sorumuzun cevabını dürüstçe çıkıp milletimize verirsiniz, ya da sizleri tüm kamuoyu önünde yalancı ve müfteri ilan ettiğimizi beyan ediyoruz. Mazeret değil hizmet bekleyen ve gerçeklerin vicdanı olan aziz milletimize saygılarımızla arz ve beyan ederiz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle