Hoşgeldiniz  

“PROMOSYONDA EĞİTİM BİRLİĞİ” SONUÇ VERDİ: BANKALARIN TEKLİFİ 15 BİN 750 TL’YE İL MİLLİ EĞİTİM’DEN RET!

admin | 26 Eylül 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de temsilcilikleri bulunan 4 eğitim sendikası banka promosyonlarının güncellenmesi için ortak hareket etme kararı almıştı. Eğitim konusunda bir araya gelemeyen sendikaların banka promosyonları için bir araya gelmesi sonuç verdi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklifini veren bankalar ret cevabını aldı. Mevcut ihale tek taraflı feshedildi.

Geçtiğimiz hafta Türk Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Metin Ercan, Eğitim-İş Mersin Şube Başkanı Yakup Tekin, Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Abdulla Çelik bir araya gelerek maaş promosyonlarının güncellenmesi konusunu görüşmüştü.

Temsilcilerin bu kapsamda geçtiğimiz hafta Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Akdeniz İlçe Müdürlükleriyle ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle görüşmeler yaptı.

15 BİN 750 TL’LİK TEKLİF REDDEDİLDİ

Yapılan promosyon birliği sonuç verdi. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bugün yapılan görüşmede bankalar tarafından önerilen 15 bin 750 TL’lik teklif, reddedildi. İhale tek taraflı olarak feshedildi.

Önümüzdeki günlerde 4 merkez ilçenin birleştirilerek yeniden ihaleye çıkılacağı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

“PROMOSYONDA EĞİTİM BİRLİĞİ” SONUÇ VERDİ: BANKALARIN TEKLİFİ 15 BİN 750 TL’YE İL MİLLİ EĞİTİM’DEN RET! için 1 yorum

  1. Guljeanne dedi ki:

    Şu anda da 10000 TL ye olur demişler umarım doğru değildir doğruysa eğer ne için bir araya toplandıkları gayet net, hepsini kınıyorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle