Hoşgeldiniz  

PEH… SOLCULAR ADAM AYRIŞTIRMAZMIŞ! CHP’Lİ BOZDOĞAN ÖYLE BİR LAF ETTİ Kİ…

admin | 31 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Damar tıkanıklığı nedeniyle çalışma ofisinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, taburcu edilmesinin ardından Manuş Baba konserinde Tarsuslularla buluştu. Buradaki konuşmasında skandal sözler sarf eden CHP’li Bozdoğan’a tepkiler de gecikmedi.

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Tarsus Belediyesi tarafından Manuş Baba konseri düzenlendi.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi edilmesinin ardından taburcu olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da konsere katılarak, vatandaşlara seslendi.

ÖNCEKİ DÖNEMİ RESMEN DÜŞMAN İLAN ETTİ

31 Mart akşamı yazılan destana kaldığı yerden devam ettiklerini söyleyen Başkan Bozdoğan; “Ama herkes bilsin ki,  Tarsus’un ikinci kurtuluş tarihi de 31 Mart’tır” diyerek büyük skandala imza attı.

Kendisinden önceki MHP yönetimini “Düşmana” benzeterek kendi dönemi için “kurtuluş” benzetmesi yapan CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a MHP camiasından tepki gecikmedi.

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KÖRÜKLÜ: “SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ GÖZDEN GEÇİRSİN!”

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü, yazılı bir açıklama yaparak Bozdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. Körüklü, “Haluk Bozdoğan Kuvayı Milliye Şehitlerine, Mustafa Kemal Atatürk’ün miraslarına, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kazanımlarına ve Tarsus’a bir özür borçludur! Saydığım bütün bu vazgeçilmez değerlerimiz adına kendisini ikaz ediyor ve Tarsus Ülkü Ocakları olarak Tarsus’un Kurtuluşuna dair sarf ettiği sözleri bir kez daha gözden geçirmeye davet ediyoruz! Bütünün etkinlikler gayet güzel bir şekilde icra edilirken Haluk Bozdoğan’ın Tarsus için ikinci bir kurtuluş tarihi olarak 31 Mart yerel seçimlerine işaret etmiş olması bütün kutlamalara gölge düşürmüş, birlik ruhunu lekelemiş çirkin ve yakışıksız bir benzetme ortaya koymuştur” dedi.

MHP’Lİ BAKİ ŞİMŞEK: “BU KENTİ KİMLERDEN KURTARSIKLARINI DÜŞÜNSÜNLER!”

Bozdoğan’ın sarf ettiği skandal sözler üzerine MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek sosyal medya hesabından “Tarsus’un kurtuluşu 27 Aralık’tır. Mart’ta Nisan’da 7 bin yıllık kadim kenti kurtardıklarını söyleyenler bu kenti kimlerden kurtardıklarını kimlerle beraber olup nasıl sonuç aldıklarını düşünmeli akıllarını başlarına almalı Fransızlarla yapılan mücadeleyi hatırlamalı 27 Aralık’ı unutmamalıdır” açıklaması yaptı.

TGC BAŞKANI EMRE GEÇİM: “RAHATSIZLIĞIN VAR, BİRAZ DAHA DİNLEN DÜŞÜNEREK KONUŞ!”

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ise daha sert sözlerle Bozdoğan’a yüklendi. Geçim yaptığı açıklamada, “Bu nasıl kin ve nefrettir? Bu nasıl halkı ayrıştırmak, nefrete sürüklemektir! Doktor burası Tarsus herkes birbirini tanır. İşgal varsa bunun karşısında tüm Tarsus parti gözetmeksizin durur. Bu memlekette işgalci diye itham ettiğin kişilerin Tarsus’a hizmeti ve bir faydası vardır. Göz ardı etmek vicdansızlıktır. Sözlerini geri al. İnsanları ayrıştırma, burada çıkacak bir kavganın kimseye faydası yok. Rahatsızlığın var biraz daha dinlen, düşünerek konuş” diyerek CHP’li Bozdoğan’ı topa tuttu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle