Hoşgeldiniz  

PATRONLARDAN BOMBA KULİS: KIZILTAN, BENSER İNŞAAT’TAN AZLEDİLECEK, BAŞKANLIĞI DÜŞECEK!”

admin | 23 Aralık 2022 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO seçimlerinin tamamlanmasının ardından mevcut Başkan Ayhan Kızıltan koltuğunu korudu ancak kulislerde yayılan bomba iddia Mersin kamuoyunu salladı. Kendi asıl iş kolundan seçilemeyen ancak yüzde 1 hisseye sahip olduğu inşaat kolundan seçilen Kızıltan’ın komiteye girdiği Benser İnşaat’ın büyük hisseli ortağı Çetin Kanar tarafından azledileceği ve şirket yetkisini kaybederek başkanlığının düşeceği iddia edildi.

Büyük merakla beklenen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimi de tamamlandı. 3 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan Ayhan Kızıltan 44 oyla yeniden başkan olurken, Kızıltan’ın bir diğer rakibi Alper Gürsoy 43 oyda kaldı.

Seçimi 1 oyla kazanan Ayhan Kızıltan, kendi asıl iş kolu olan meslek grubundan komite seçimlerini kazanamamış, yüzde 1 hisseye sahip olduğu Benser İnşaat kadrosundan komiteye seçilmişti.

BENSER’İN BÜYÜK ORTAĞI ÇETİN KANAR DA ALPER GÜRSOY’UN LİSTESİNDEYDİ… YÜZDE 1 HİSSELİ KIZILTAN ŞİMDİ SIKIŞTI… BOMBA İDDİA!

Benser İnşaat’ın büyük ortağı Çetin Kanar, MTSO seçimlerinde Kızıltan’ın rakibi Alper Gürsoy listesinden yönetim kurulu üyesi adayı olmuştu. Seçimleri 1 oy farkla kaybeden Gürsoy listesindeki Kanar’ın sandık sonuçlarının açıklamasıyla Ayhan Kızıltan’la sözlü tartışmaya girmesi de büyük dikkat çekmişti.

Çetin Kanar’ın yakın çevresine Kızıltan ile ilgili olarak söylediği iddia edilen sözlerse Mersin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çetin Kanar’ın, “Onu (Kızıltan) şirketten azledeceğim. Yetkisi kalmayacak. Böylelikle komite üyeliği ve başkanlığı düşecek” dediği iddia edildi.

ŞİMDİ NE OLACAK? GÖZLER ÇETİN KANAR’DA

Seçim sonuçlarının ardından Benser’in büyük ortağı Kanar’ın Kızıltan için söylediği iddia edilen bu sözlerin yayılmasının ardından nasıl bir tavır takınacağı da büyük merakla bekleniyor.

Çetin Kanar’ın Ayhan Kızıltan’a mazbata verilmeden harekete geçeceği de sızan bilgiler arasında.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle