Hoşgeldiniz  

ÖZYİĞİT’TEN RAHATI YOK: % 74’Ü VURDURDU, SEÇMENE TEŞEKKÜR ETTİ!

admin | 31 Mayıs 2023 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yüzde 74 oy oranıyla Mersin’deki en yüksek oyu aldı. Özyiğit, yaptığı açıklamada seçmene teşekkür etti, birlik beraberlik mesajı verdi.

Yenişehir Belediye Başkanı CHP’li Abdullah Özyiğit, 28 Mayıs seçimlerinin ardından açıklama yaptı. Abdullah Özyiğit, partisinin genel başkanının aday olduğu seçimlerde Yenişehir’de Kılıçdaroğlu’nun Mersin’deki en yüksek oy oranına ulaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP’li Özyiğit, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta Yenişehir’imizde yüzde 74’ün üzerinde oy aldı. Bu büyük destek bizleri mutlu etti ve doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi” dedi.

Özyiğit, diğer seçmenlere de birlik beraberlik mesajı vererek, şunları kaydetti:

“Seçimi elbette geride bıraktık. Sonuçların ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler hep birlikte güzel bir yaşam alanı için azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Siyasi tercihi ne olursa olsun Yenişehir ailesi daima yan yana duracak, ortak değerler etrafında buluşacak ve farklılıkları da zenginlik olarak kabul edecek. Oy verme sorumluluğunuzu yerine getirerek, demokratik sürece olan inancını gösteren her bir hemşerime bu duygularımla teşekkür ediyorum. Yenişehirlilerin gösterdiği demokratik duyarlılık ve katılım, şehrimizde güçlü bir demokratik kültürün ve anlayışın varlığını da gösteriyor. Bu da bizi elbette mutlu ediyor ve güzel bir geleceğe yönelik büyük umut veriyor.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖZYİĞİT’TEN RAHATI YOK: % 74’Ü VURDURDU, SEÇMENE TEŞEKKÜR ETTİ! için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Yenişehir Chp nin kalesi demokratik gerçek SOL kesimi Yenişehir bölgesinde

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle