Hoşgeldiniz  

ÖNCEKİ DÖNEM BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARININ HALA HAKKI YENİYOR! ONLARDAN DA HELALLİK ALINACAK MI?

admin | 17 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helallik” yolculuğu açıklamasına işlerinden haksız ve hukuksuz bir şekilde edilen önceki dönem işçilerinden sonra gözler hakları sürekli yenen önceki dönem bürokratlarına çevrildi. Devletin verdiği kadro ve ücretleri “kafasına göre” düşüren CHP’li Seçer yönetimi, şimdi de önceki dönem bürokratlarının performans ücretlerine göz dikti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, önceki dönem işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçilere uyguladığı kıyım ve mobbingle yetinmemiş, önceki dönem bürokratlarını da sürgünle cezalandırmıştı.

Devletin verdiği kadroları bürokratların elinden alan Seçer yönetimi, yine devletin 657’ye göre verdiği maaşları bile düşürmüştü. Haklarını Mahkeme kararlarıyla geri kazanan önceki dönem bürokratları, şimdi de performans ücreti mobbingiyle karşı karşıya kaldı.

Yine Devletin verdiği haklardan biri olan “performans ücret desteklemesi” önceki dönem bürokratlarına verilmezken, kendi döneminde atanan bürokratlara verildi. CHP’li yönetimin bu ayrımcı tutumu şok yaratırken, önceki dönem bürokratlarına performans ödemesi yapılmaması büyük tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helallik yolculuğu” açıklamasının ardından CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin kendi işçisi ve devletin atadığı bürokratın hakkını yeme durumu devam ederken, CHP döneminde adeta zulüm gören işçi ve memurdan helallik isteyip, isteyemeceği de merak konusu oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ÖNCEKİ DÖNEM BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARININ HALA HAKKI YENİYOR! ONLARDAN DA HELALLİK ALINACAK MI? için 1 yorum

  1. sencer dedi ki:

    sadece bürokrat değil memur larda alamamıştır listeleri siyasi yönde kullandıkları kesin.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle