Hoşgeldiniz  

OLAYA GEL: HDP’Lİ ÇAĞLAR, YERELDEKİ ORTAĞI VAHAP SEÇER’İ, “RAKİBİNE” ŞİKAYET ETTİ… AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK’TAN ÇÖZÜM İÇİN YARDIM İSTEDİ!

admin | 06 Eylül 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HDP’li Meclis Üyesi Özgür Çağlar, Akdeniz ilçesinde yer alan bazı mahallelerdeki suların kireçli aktığını ve CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MESKİ’ye ait olan bu sorunun çözüme kavuşturulması için Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan yardım talep etti. Başkan Gültak ise sorunun çözüme kavuşması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Akdeniz Belediyesi Meclisi Eylül Ayı oturumunda söz alan HDP Meclis Üyesi Özgür Çağlar, AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan flaş yardım istedi.

HDP’nin yerel seçimlerdeki ortağı CHP’li Büyükşehir’i şikayet eden HDP’li Özgür Çağlar, MESKİ üzerinden sıkıntılarını dile getirdi.

Akdeniz ilçesinde bazı mahallelerdeki suların kireçli olduğuna dair vatandaşlardan şikayetler geldiğini belirten HDP’li Çağlar, “Akdeniz Belediye Başkanı olarak konuya el atar mısınız?” diyerek su sorunun çözülmesi için Mustafa Gültak’tan yardım istedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ise sorunun çözüme kavuşması için CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile görüşeceğini ve vatandaşların bu sorununu kendilerine ileteceğini dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

OLAYA GEL: HDP’Lİ ÇAĞLAR, YERELDEKİ ORTAĞI VAHAP SEÇER’İ, “RAKİBİNE” ŞİKAYET ETTİ… AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK’TAN ÇÖZÜM İÇİN YARDIM İSTEDİ! için 1 yorum

  1. Yiğido 33 dedi ki:

    Önce İstiklal marşını okuyun saygı duyun sonra şikayet edin

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle