Hoşgeldiniz  

MİLLET SIYIRDI: MEZİTLİ VE AKDENİZ’DE ÇÖP DEPOLANAN EVLERE BASKIN!

admin | 28 Temmuz 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz ilçe sınırları içerisindeki Yenimahalle’de bulunan ve içinden toplamda 10 ton atık malzeme ve çöp çıkarılan ev, belediye ekiplerince temizlenip dezenfekte edildi. Akdeniz’deki çöp ev ihbarının ardından bir ihbar da Mezitli’den geldi. Polis ekiplerinin yanı sıra Mezitli Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahalle muhtarı ve evin sahibi ile yaptıkları görüşmeler sonrası hemen harekete geçerek Mezitli’deki çöp evi temizledi.

Akdeniz ve Mezitli ilçelerinden peş peşe çöp ev ihbarları geldi. İhbarların ardından harekete geçen Mezitli ve Akdeniz Belediyesi ekipleri çöp depolanan evleri boşalttı, dezenfekte etti.  

İLK İHBAR AKDENİZ’DE: TAM 10 TON ATIK EVDEN TEMİZLENDİ

İlçeye bağlı Yenimahalle 5315 sokaktan gelen kötü kokular sonrası, çevredekiler tarafından bir evde çöp biriktirildiği ihbarını alan Akdeniz Belediyesi ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Akdeniz Belediyesi Çevre Kontrol ve Temizlik ile Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, evin her bir odasının eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti.

Ekipler, gerekli tüm önlemleri aldıktan sonra çalışma başlattı. Saatler süren çalışma sonucu temizlik ekipleri evde, kıyafetten, mutfak gereçlerine, demirden, onlarca plastik ürüne kadar 10 ton atık malzeme ve çöp çıkarttı.

MEZİTLİ’DEKİ ÇÖP EVDE YAŞAYAN YAŞLI ÇİFT, EVİ ÇÖP DOLDURMUŞ!

Çevrede yaşayan vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine harekete geçen Mezitli Belediyesi ekipleri, Çamlıca Mahallesinde müstakil evde çöp depolandığını tespit etti.

Yapılan araştırmalar sonrası yaşlı çiftin yaşadığı müstakil iki katlı evin odalarının ve bahçesinin tamamen çöplerden toplanmış atıklarla dolu olduğu görüldü.

Polis ekiplerinin yanı sıra Mezitli Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahalle muhtarı ve evin sahibi ile yaptıkları görüşmeler sonrası hemen harekete geçerek çöp evi temizledi. Yatalak olduğu tespit edilen yaşlı kadın da tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 5 saat süren temizleme çalışmaları sonrası yapılan boşaltma ve temizlik işlemleri tutanak altına alınarak ilgili taraflara tebliğ edildi.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle