Hoşgeldiniz  

MHP’DE MERSİN İÇİN ADAY BELİRSİZLİĞİ… MHP SUNUYOR; AK PARTİ REDDEDİYOR! BOMBA KULİS…

admin | 30 Aralık 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2024 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir adaylığını MHP’ye bırakan AK Parti’nin MHP’nin adayları için şerh düştüğü iddiası bomba etkisi yarattı. MHP’nin Mersin Büyükşehir için kimi aday gösterip, AK Parti’nin kabul edeceği merakla bekleniyor.

Cumhur ittifakının 2 büyük partisinin kurduğu ittifak heyetleri 13 kez toplanmış, toplantıların sonunda Mersin’de MHP’nin adayıyla seçimlerde yer alınacağı açıklanmıştı.

Toplantıların ardından AK Parti’nin 4 ilçede MHP’nin ise 9 ilçede aday çıkartacağının kabul edildiği bildirildi.

MHP’NİN SUNDUĞU İSİMLER İÇİN AK PARTİ ANKET YAPTIRIYOR…. BOMBA KULİS!

MHP’ye bırakılan Mersin Büyükşehir’de ise henüz aday netlik kazanmadı.

AK Parti’ye yakın kaynaklar, heyetlerin görüşmelerinde MHP tarafından sunulan isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değerlendirildiği, anketlere göre CHP’nin elindeki belediyenin alınması için kimle yol yürüneceğinin netleştirilmesi için biraz daha beklenilmesi gerektiğini MHP Lideri Bahçeli’ye söylediği öne sürüldü.

FLAŞ İDDİA… ŞİMŞEK, TUNA VE ÖZ…

MHP’de AK Parti’ye eski Milletvekili Baki Şimşek ve 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilen ancak seçimi kazanamayan Hamit Tuna ve Nihat Öz’ün isminin sunulan listede olduğu ileri sürüldü.

Geçtiğimiz hafta Mersin teşkilatıyla toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP’nin önerdiği 3 isim için değerlendirme yapacağı hatta bu 3 isim dışında AK Parti tabanının istediği başka isimler için de yeniden değerlendirme yapacağı iddiası kulislerde bomba etkisi yarattı.

AK Parti’nin bu 3 isim dahil olmak üzere farklı isimler için de yeniden anket çalışması başlattığı öne sürülürken, MHP’nin hangi isimle AK Parti’yi ikna edeceği merakla bekleniyor.       

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle