Hoşgeldiniz  

MHP VE GELECEK PARTİSİ MERSİN İL KONGRELERİNİ TAMAMLADI

admin | 12 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP ve Gelecek Partisi, hafta sonu gerçekleştirdikleri kongrelerin ardından il yönetimlerini oluşturdu. MHP İl Kongresine Genel başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya katılırken, Gelecek Partisi İl Kongresinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da hazır bulundu.

Mersin, bu hafta sonunu il kongreleriyle geçirdi. MHP ve Gelecek Partisi, gerçekleştirdiği il kongrelerinde teşkilatlarıyla bir araya geldi.

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU MERSİN’E GELDİ


Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen kongrede partilileri selamlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutıoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Mersin İl Kongresi ile birlikte 41’inci kongrelerini düzenlediklerini belirten Davutoğlu, büyük kongreyi yapmaya hak kazandıklarını söyledi. 81 ilde kongrelerini gerçekleştireceklerini belirten Davutoğlu, “1946 seçimlerinde sandıklara el koymak isteyen jandarmaya karşı ‘sandık namustur’ diyerek sandıkların üzerine kapanan Arslanköylü kadınların destanına tanıklık eden Mersin, bir destana daha tanıklık ediyor. Mersin’in her ilçesinde her beldesinde teşkilatlanacağız” dedi.

Tek listeyle gidilen kongrede Hamit Karış, genel merkez atamasının ardından delegelerin karşısına çıktığı ilk kongrede, seçilmiş il başkanı unvanı aldı.

MHP’Lİ KARAKAYA DİVAN BAŞKANI OLDU

İlçe kongrelerini tamamlayan Mersin MHP’de, 13. il kongresi de gerçekleştirildi. Marehan’da pandemi nedeniyle açık alanda gerçekleştirilen olağan kongrede tek listeyle yapılan seçimlerde il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli güven tazeledi.

Divan Başkanlığını MHP Genel Başkanı Mevlüt Karakaya’nın yaptığı olağan kongrede MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek de katip üyelik yaptılar.

MHP il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, kongrede yaptığı konuşmada, “Bugün burada yan yana birlik ve beraberliğimizi haykırmaktayız. Bugün burada yükselen ses milli ruhun ve milli iradenin hür sesidir. Bizim fikrimiz, yüce Türk milletinin istiklalinin üzerinedir” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle