Hoşgeldiniz  

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ÖVGÜLER

admin | 04 Şubat 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nda ki törene katılmadan önce Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıldır hayata geçirilen hizmetlerin sunumunu izledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle gerçekleştirilen törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcıları Oktay Öztürk, Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan ve Mehmet Günal, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Mersin Vali Yardımcısı Haluk Nuri Ballı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Heyeti, çevre il ve ilçe belediye başkanları, MHP Mersin il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı.

 

BAHÇELİ, ALANI DOLDURAN COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ

 

24 yıllık belediye başkanlığı tecrübesi ile Mersin’de hizmet maratonu yaratan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından hayata geçirilen 1923 projenin açılış ve temel atma töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyecilik anlayışında ötekileştirmeye yer olmadığını, MHP’li belediyelerde gece gündüz demeden çalışmanın ve üretmenin esas olduğunu ifade etti.

 

“DÜNYA DÖNSE TERSİNE, MERSİN GİTMEZ TERSİNE!”

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetler ve çalışkanlığı ile örnek teşkil eden belediyelerden olduğunun altını çizen Bahçeli, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, örnek teşkil eden, haysiyetli ve hizmetkar tutumu sayesinde parmakla gösterilen bir belediyedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin azmini, çalışkanlığını, gayretini gördükçe mutlu oluyor, bundan gurur duyuyorum. Emanetin ehil ellerde olduğunu biliyor, buna yürekten inanıyorum. Sizlerin yüzü gülüyorsa mesele yoktur. Huzurunuz yerindeyse vicdanımız müsterihtir” dedi.

 

Mersin’de kendisini dinlemek için alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Bahçeli,  “Allah’a şükürler olsun ki, Mersin Büyükşehir Belediyesi önündeki engelleri aşmak için var gücüyle çalışıyor, insanımızın huzur ve mutluluğu için canını dişine takıyor. Bu tablo bizleri mutlu ederken elbette birilerini de rahatsız ediyor. Varsın rahatsız olsunlar. Varsın çekemesinler. Varsın kıvrım kıvrım kıvransınlar. Onlara diyecek tek bir sözümüz vardır. Herkes gider Mersin’e, bunlar gider tersine. Dünya dönse tersine, Mersin gitmez tersine. Mersin doğru yoldan şaşmaz, şaşırmaz. Şaşıranlara, şımaranlara asla pabuç bırakmaz” şeklinde konuştu

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle