Hoşgeldiniz  

MHP İL BAŞKANLIĞI SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI… TÜM İLÇELERE MAMA DESTEĞİ

admin | 21 Ocak 2021 | Dünya, Genel A- A+

MHP Mersin İl teşkilatı bir haftada sokak hayvanları için 6 Ton mama dağıtırken, hedeflerinin ay sonuna kadar 10 ton mamanın tüm Mersin ve ilçelere dağıtılması olduğu bildirildi.

Mersin MHP İl başkanlığı, bir haftadır Mersin’in tüm ilçelerine elde ettikleri kedi-köpek mamalarını ulaştırmaya devam ediyor.

MHP İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, “Sokaktaki Dostlarını Unutma“ projesi kapsamında yapılan çalışmaları anlattı.

MHP’li Aydın, kış aylarının gelmesi ve pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmesi için hayata geçirilen bu projede ilk etapta 6 ton mama dağıtıldığını kaydetti. MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, “Mamalarımızı Mersin merkez ve ilçelere dağıtımını sağladık. Ayrıca kendini sokak hayvanlarına adamış yüzlerce gönüllü hayvan sever vatandaşımıza mama desteğinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Bizlerin böyle bir projeyi hayata geçirmesini sağlayan İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

KİMCANKO MERSİN TEMSİLCİSİ KIVANÇ: “UMARIZ BU PROJE DİĞER PARTİLERE VE BELEDİYELERE ÖRNEK OLUR!”

MHP’nin mama desteğini sokak hayvanlarına ulaştırmak için gönüllü çalışma yürüten KİMCANKO (Kimsesiz Canları Koruma Federasyonu) Mersin İl Temsilcisi Zübeyde Zehra Kıvanç da bu çalışmanın diğer partilere ve belediyelere de örnek olması temennisinde bulundu.

TOPLAM 10 TON MAMA DAĞITILACAK

MHP Mersin İl Başkanlığı’nın “Sokaktaki Dostlarını Unutma” Projesi kapsamında toplam 10 ton mamanın hayvanlara ulaştırılacağı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle