Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE OY KULLANMA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

admin | 24 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin belki de en önemli seçimi olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri Mersin genelinde sabah 8 itibariyle resmen başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada seçim döneminde centilmence mücadele eden siyasi partilere teşekkür etti.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sabah 8 itibariyle oy verme işlemi başladı. Mersinliler de oy verme işleminin başlamasıyla birlikte sandık başına gitmeye başladı.

 

Sabah erken saatlerde oyunu kullanan ilk siyasilerden olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Yenişehir’deki 50. Yıl Gökçeller İlkokulu’nda 1485 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

 

Oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Kocamaz, “Bugün cumhuriyetin kuruluşundan bu yana belki de en önemli seçimlerden birini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu seçim memleketimiz için hayırlı olacaktır. Ben şimdiden seçimlerin ülkemize, milletimize, Türklük dünyasına ve İslam alemine hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Seçim dönemi boyunca propaganda sürecinde Mersin’de centilmence bir mücadele geçtiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, “Çok şükür Mersin’de rahat bir seçim dönemi geçirdik. Zaten süre de çok kısaydı. Bu süre zarfında şehirdeki huzur ve güven için duyarlılık gösteren bütün adaylara, bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Oy verme işlemi saat 17’ye kadar sürecek. Saat 17 itibariyle de sandıklar açılarak sayımlar başlayacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle