Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE DEAŞ’A OPERASYON: KAMALI, KASATURALI 5 DEAŞLI YAKALANDI!

admin | 14 Temmuz 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri, çatışma bölgesinde silahlı faaliyette bulunan ve halen de yurtdışındaki DEAŞ teröristleriyle irtibatlı 6 kişiye operasyon düzenledi. 5 şüpheli yakalanırken, 1 kişiyi de arama çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ’lı teröristlerin Mersin’deki faaliyet ve bağlantılarını sürdüren şüphelilere karşı operasyon gerçekleştirdi.

DEAŞ Terör örgütü adına çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunan ve yurtdışında bulunan örgüt mensupları ile irtibatları devam ettikleri tespit edilen A.H, M.A, A.H, A.H.J.A, B.Y.Y.Y ve U.E’nin kaldıkları adrese operasyon düzenledi.

Drone ve Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği şüphelilerin belirlenen adreslerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda sayıda Kama ve kasaturadan oluşan kesici aletler, BTK tarafından yasaklanmış 1 adet Baofeng marka UV5R model telsiz ayrıca çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlıların sorgusu devam ederken, 1 kişiyi de arama çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle