Hoşgeldiniz  

MERSİN BUNU KONUŞUYOR: OCAKLILARI BEĞENMEYEREK İŞTEN ÇIKARAN CHP’Lİ SEÇER YERLERİNİ KİMLERLE DOLDURUYOR?

admin | 12 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem işçilerini kıyıma uğratarak haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Vahap Seçer, önceki dönem işe alınan işçileri Ülkü Ocaklı olmakla suçlamış, belediyenin MHP’nin arka bahçesine çevrildiğini öne sürmüştü. İşten çıkarılan işçilerin yerine CHP’li Seçer’in “hangi arka bahçeden” personel topladığı da kulislerde konuşulur oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetimi, önceki dönem işe alınan işçiler ve bürokratlarla uğraşmayı sürdürüyor. Büyükşehir personelinin MHP’li olduğunu açık açık söyleyen CHP’li Vahap Seçer, son meclis toplantısında Ülkü Ocaklı kökenli personelden duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

SEÇER SEÇİMDEN SONRA KENDİSİNE DESTEK VERENLERİN HDP’LİLER OLDUĞUNU İTİRAF ETMİŞTİ!

Seçimleri kazanmasının hemen ardından teşekkür ziyareti için geldiği Anamur’da kendisine HDP’nin destek verdiğini söyleyen CHP’li Seçer, “Burada şimdi kimse milliyetçilik yapmasın. Bana başını HDP’nin çektiği demokratik güç birliği destek verdi. İYİ Parti kendi oyunu aldı. HDP olmasa belediye zordu. Bu yüzden ona göre davranacağız” diyerek işe alımlarda HDP’ye yol vereceğinin sinyallerini vermişti.   

MHP’Lİ GÖLGELİ: “MERSİN’İ İHANETE TESLİM ETMEYECEĞİZ!”

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de CHP’li Seçer’in haksız ve hukuksuz bir şekilde işçileri işlerinden ettiğini söyleyerek, hakkında teröre verdiği destekten dolayı kapatılma davası açılan HDP’lilerin doldurulduğunu şu sözlerle ima etmişti: “Mersin’i ihanete, ihanetçilere, zulüm ve illegal zihniyete teslim etmeyeceğiz!”

AK PARTİLİ OK: “ÜLKÜCÜLERİ ÇIKARIP, PKK’LILARI İŞE ALDINIZ!”

Son Meclis toplantısında AK Parti Bozyazı Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Ok da CHP’li Vahap Seçer’in Ülkü Ocaklarını aşağıladığını söyleyerek bir adım daha ileri gitmiş ve PKK’lıların Belediye bünyesinde işe yerleştirildiğini savunmuştu. AK Partili Ok, “Ülkücüler yerine PKK’ları işe aldınız. Bunu da biliyoruz” diyerek CHP’li Seçer yönetiminin “arka bahçsini” işaret etmesi şok yaratmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle