Hoşgeldiniz  

MAYIS 2023 SANDIĞI SEÇER’İ İYİ YIKMIŞ BE! GÜLTAK AÇIKLADI: “SEÇİMDEN ÖNCE BANA ‘3 AY SONRA İKTİDARIZ, BEN SENİNLE ANKARA’YA GELMEM’ DEDİ. İKTİDAR OLAMADIN, HADİ GEL YİNE DE GİDELİM!”

admin | 17 Haziran 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Zafer Çarşısı esnaflarıyla bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, esnaflara CHP’li Vahap Seçer’le yaşadığı projelerle ilgili diyalogu aktardı. “Gel buraları kentsel dönüşüme sokalım, beraber TOKİ’ye gidelim’ dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? ‘Üç ay sonra iktidarız, seninle gitmeme gerek yok’ dedi. İktidar olmadın, hadi gel yine gidelim. Yok, gelmez!

Mersin’de esnaflara çözüm bulmadan Zafer Çarşısını yıkmayı kafasına koyan ve esnaflara tahliye tebligatı gönderen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kentte yarattığı çarşı kaosu sürüyor.

Bugün esnaflarla bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın esnafa anlattıkları ise CHP’li Seçer’in çarşı esnafı için çözüm odaklı olmadığını da gözler önüne serdi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUSUNDA BENİMLE ADETA ALAY ETTİ!”

AK Partili Gültak, 2019’dan itibaren göreve geldiği günden bu yana kentsel dönüşüme dikkat çektiğinin de altını çizerek, “Bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı benimle adeta alay etti, ‘Kentsel dönüşüm hikâyenden bıktık’ dedi. Keşke yaşanmasıydı ama yaşandı; 6 Şubat’ta ülkemizde dünyanın en büyük karasal hareketlerinden biri meydana geldi. Peki, Büyükşehir Belediye Başkanı, 6 Şubat’tan sonra ne yaptı biliyor musunuz? Benimle alay eden Başkan, Afet ve Deprem ile ilgili Daire Başkanlığı kurdu. Ben de, ‘çok geç kaldınız ama iyi bir iş yaptınız’ dedim. Hamam Sokağı, Bit Pazarı, Kasaplar Çarşısı, Balık Pazarı, Çamlıbel, Karaduvar… Seçildiğim günden beri elimden beri Büyükşehir’e, ‘buraların yetkisini bana ver, yapayım’ dedim. Sonuç? Hepsine ret verdi ve ‘ben yapacağım’ dedi. Fakat seçimlere şurada 9 ay kaldı. Neyi yapıyorsunuz?” dedi.  

“SEÇER ÇÖZÜM AMAÇLI DEĞİL!”

Akdeniz Belediyesi olarak kentsel dönüşüm için 2019-2020 yıllarında başvurduklarını ifade eden Mustafa Gültak, Seçer’le seçim öncesinde yaşadığı diyalogu da anlattı.

Gültak, “Seçimlere aylar kaldı, hala yapacak arkadaş! Doğrudur; çarşının bu hali ne esnafımıza ne de vatandaşımıza yakışmıyor. Hadi yapalım! Sen yapamazsın! E yap! Yaparım… Ne zaman? Genel seçimlerden önce de söyledim; ‘gel buraları kentsel dönüşüme sokalım, beraber TOKİ’ye gidelim ’ dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? ‘Üç ay sonra iktidarız, seninle gitmeme gerek yok’ dedi. İktidar olmadın, hadi gel yine gidelim. Yok, gelmez! Çünkü çözüm amaçlı değil. Eğer çözüm istiyorsa, buradaki esnafı toplayacak” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle