Hoşgeldiniz  

LİSEDE ŞOK… KIZ ÖĞRENCİ 3. KATTAN ATLAYARAK YAŞAMINA SON VERDİ!

admin | 22 Aralık 2023 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bir lise öğrencisi, arkadaşlarıyla yaşadığı kavga sonrasında okulun penceresinden atlayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Mersin’i Toroslar ilçesinde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşanan öğrencinin hayatını pencereden atmak suretiyle sonlandırmasının şoku sürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamayla, olayla ilgili idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Toroslar ilçemizde bulunan Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sınıfında okumakta olan A.B. isimli öğrencimizin 21.12.2023 tarihinde okulda üç arkadaşı ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafından öğrencinin velisi konu hakkında bilgi verilmek üzere okula çağırılmış, okul müdürü ile velinin görüşme yaptığı saat: 12: 00 sularında, A.B. isimli öğrencimiz 3.katta bulunan 10/B sınıfının penceresinden atlamıştır. Olayın fark edilmesi üzerine okul idaresi tarafından ivedilikle ambulans çağırılmış, emniyet güçlerine haber verilmiştir. Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine götürülen öğrencimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Yaşanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle