Hoşgeldiniz  

KUTLUGÜN’DEN ÜLTİMATOM: “İTİBAR SUİKASTININ BU KADAR KOLAY OLMAYACAĞINI ÖĞRETECEĞİM!”

admin | 18 Ağustos 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sosyal medyada sahte hesaplardan iftiraya uğrayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, Savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından zehir zemberek açıklamayla iftiracılara meydan okudu. Kutlugün, “Üç beş çapulcunun süfli emellerine geçit vermez. İnanır ki “bir kere yükselen bayrak, bir daha yere inmez”. Son sözümüzü söyledik, bundan sonra hukuk ve ülkücü anlayış söyleyecektir” dedi.

Twitter’da açılan sahte bir hesaptan hakkında mesnetsiz iddiaların yayınlanması üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, başvurunun ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Son dönemde kimliği belli olmayan, kişiliği belli olan bir takım çevrelerden şahsına ve Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a karşı sinsi, alçak, şerefsiz, müptezel saldırılar organize biçimde artırılmaya başlandığını kaydeden Kutlugün, “Daha önce yaptıkları kumpasları ortaya çıkardıklarımız, haksız, hukuksuz çıkarlarını kestiklerimiz, mafyayla, bölücü unsurlarla, devlet içinde kripto olarak kalan artıklarla, hırsızla, arsızla, müfteriler ile birlik olup kin, iftira ve zehir akıtmaktadırlar. Namertlikte sınır tanımayanlarla mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da devam edecektir. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliğini, Milliyetçi Hareket Partili bir belediyecilik anlayışında örnek olma çabamızı ve ülkücü misyondan asla vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna ilan etme gereği hasıl olmuştur” diye konuştu.

 

“SAHTE HESAPLARIN ARKASINA SIĞINANLARA MEYDAN OKUYORUM!”

 

Kutlugün, bugün itibariyle Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunduğunu belirtti. Devran Kutlugün, “Kimliksiz, kişiliksiz, kalleş, namert ve sinsi sosyal medya adreslerinin arkasına sığınarak saldıranlara açıkça meydan okuyorum. Bugün hakkımızdaki tüm iddiaların araştırılması ve bu kumpası, iftirayı atanların bulunması için dilekçemizi verdik. Hakkımızdaki iddiaları araştırın diye kendimiz dilekçe verdik. Şimdi tüm namert, şerefsiz ve çıkarcı zevata diyorum ki, birçoğunuzun kim olduğunuzu, ne istediğinizi biliyoruz. Üslubunuzun, yönteminizin kimlere ait olduğunu biliyoruz. Emniyet, Adliye, Belediye gibi önemli devlet kurumlarını işlemez hale getirmekteki maharetinizi de biliyoruz. Gizlenenleri de bulacağız” açıklaması yaptı.

 

“MERSİN HALKINA SÖZÜMÜZ OLSUN”

 

Kutlugün açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yiğitçe, mertçe diyorum ki, elinde herhangi bir hukuksuzluk ile ilgili bilgi, belge olup da Emniyet, savcılık vb. devlet kurumlarına vermeyen, namerttir, şerefsizdir, alçaktır. Emniyet, adliye, belediye, bürokrat, siyasetçi ayırmadan, itibar suikastının bu kadar kolay olmayacağını öğretmek de bizim boynumuzun borcu ve Mersin halkına sözümüz olsun. Herkes bilir ki, Milliyetçi Hareket Partili bir belediye kolay kolay mevzi kaybetmez. Üç beş çapulcunun süfli emellerine geçit vermez. İnanır ki “bir kere yükselen bayrak, bir daha yere inmez”.  Son sözümüzü söyledik, bundan sonra hukuk ve ülkücü anlayış söyleyecektir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KUTLUGÜN’DEN ÜLTİMATOM: “İTİBAR SUİKASTININ BU KADAR KOLAY OLMAYACAĞINI ÖĞRETECEĞİM!” için 1 yorum

  1. Misafir dedi ki:

    Eski sekreterin üzerinden bu adamın üstüne geliyorlar eski sekreter fetonun can babasıydı kendisine itaat etmeyen emniyet müdürünü itekledi kumpas kurdu şimdi o emniyet müdürünü kriptolar kumpas kurdu rüşvetçi diye kanıtsız tutuyorlar içeride bu fetoculardan korkmak lazım acaba bu adamı kim tehdit ediyor acaba bu işin içinde kim var kriptolar Ortaya çıkacak

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle