Hoşgeldiniz  

KOM VURDU GEÇTİ: SUİKAST SİLAHLARI, TABANCALAR VE KALAŞNİKOF YAKALANDI!

admin | 21 Mart 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri yasa dışı silah ticareti yapan şebekeye operasyon düzenledi. Terör örgütlerinin kullandığı silahları ele geçiren ekipler, 4 kişiyi gözaltına aldı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yasadışı silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yürütülen uzun soluklu ve kapsamlı çalışmalar neticesinde gerçekleştirdiği operasyonda terör örgütlerinin kullandığı çok sayıda silah ele geçirdi.  

Ekipler, Mersin’de yasadışı silah ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şahsın, suç örgütleri ile irtibatlı bir şekilde çok sayıda silahı yasadışı şekilde Mersin’e getirerek satmayı planladıklarını tespit etti.  

Yapılan takiplerin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda terör örgütlerinin kullandığı 1 adet AK47 Kalaşnikof otomatik piyade tüfeği, 2 adet Kalaşnikof şarjörü, 2 adet Kalaşnikof fişeği, 61 adet tabanca, 54 adet tabanca şarjörü, 250 adet tabanca fişeği, 12 adet anahtarlık görünümlü suikast silahı, 10 adet otomatik av tüfeği, 20 adet av tüfeği şarjörü, 26 adet tabanca namlusu, 30 adet silah parçası, 1 adet metal kelepçe ele geçirildi.

Şahısların tespit edilen adreslerinde ve yasadışı silah ticaretinde zula yöntemiyle kullandıkları araçlarında şafak vakti eş zamanlı olarak dron destekli ve özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleşen operasyonda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle