Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’IN 2019’UN STARTINI VERMESİNDEN KİMLER RAHATSIZ OLDU? BAŞKAN KOCAMAZ AÇIKLADI!

admin | 27 Şubat 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hafta sonu gerçekleştirilen programla 2019 seçim startını veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “bu durumdan rahatsız olanları” anlatı.

MHP Mersin Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Akdeniz ilçeden seçim startını resmen vermişti. Burada bir konuşma yapan MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın açıklamaları kent genelinde büyük yankı uyandırmıştı.

 

Başkan Kocamaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla yine dikkatleri üzerine çekti. Açıklamasından rahatsız olanlar olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Tabi ki bizim bu açıklamamızdan herkesin memnun olmasını da bekleyemeyiz. Elbette bu açıklamadan rahatsız olanlar da olabilirdi! Nitekim oldu da” dedikten sonra açıklamadan rahatsız olanları da açıkladı!

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bu açıklamadan kimler rahatsız olmuş olabilir. 1) Mersin’de bizim gelmemizle birlikte düzeni bozulanlar 2) Mersin’de özellikle Belediyeden haksız şekilde nemalananlar 3) Halkın hizmet almasıyla birlikte gelecek kaygısı taşıyanlar(Siyasi muarızlarımız) 4) Mersin’de bir şeylerin düzene girmesinden korkanlar 5) Mersin’de barış, huzur, kardeşlik ve hoşgörünün gelişmesinden rahatsız olanlar 6) Ya da geçmişte partimiz dışında Milletvekili olma denemesi başarısızlıkla sonuçlanan, daha sonra bu denemeyi bizim partimizde yineleyen, aradığı ikbale burada da ulaşamayınca yeni arayışlara girenler rahatsız olmuş olabilir.(Bunlar Üniversite Hocaları da olabilir!) Bu tipler siyaseti çok iyi bildiklerini söylerler ama yerel seçimle, genel seçimi ya da Anayasa oylamasını birbirine karıştırırlar. Bunları çoğaltabiliriz” dedi.

 

Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Buradan şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bunlar belli ki hala Burhanettin Kocamaz’ı tanıyamamışlar. Yazık! Gerçekten Yazık! Beş dönem Belediye Başkanlığı yapan bir kişi başarılarla dolu geçmişini riske atabilir mi? Onlar şunu bilmelidirler ki biz bu göreve sadece vebal olarak bakıyoruz. Birileri gibi makam mevki şan şöhret anlayışıyla bakmıyoruz. Biz nefsimize hitap eden bu gibi anlayışlardan Yaradan’a sığınırız! Allah’a binlerce kere şükürler olsun ki biz bunları aşmışız! Şu an da Türkiye’de en uzun süre Belediye Başkanlığı yapan kişilerden birisiyim. Biz bu işi vatandaşlarımız bize desteğini sürdürdüğü için yapıyoruz. Biz bu işi aynı zamanda yukarıda da belirttiğim gibi sadece Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Şunu da herkes iyi bilmelidir ki bu işi bilimsel olarak yapıyoruz. Yani defalarca yaptırdığımız araştırma ve anketlerde çıkan sonuçlar bizi bu işe mecbur ediyor. Bizde işte bunun için göreve yeniden talip oluyoruz. Elbette hiçbir seçimin garantisi olmaz. Zira Türkiye de olaylar ve gündem çok hızlı değişiyor. Yarın ne olacağını hiç kimse bilemez! Yarının Sahibi Hz.Allah. Bizim söylemek istediğimiz bugünkü şartlar bizi bu göreve yeniden talip olmaya zorluyor. Neticede bir sefere çıkıyoruz, takdir Cenab-ı Allah’ın. Kararı da Mersin Halkı verecektir. Yani birilerinin nefsine teslim olarak yaptığı değerlendirmelerin hiçbir esprisi yoktur. Çıktığımız bu kutsal hizmet yarışında Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle