Hoşgeldiniz  

KIYIMA UĞRAYAN İŞÇİLER SICAĞI SICAĞINA SANSASYONEL’E KONUŞTU: “SAYIN SEÇER BİZİM ÜZERİMİZDEN HAKSIZ SİYASET YAPMAKTADIR, BUNUN KARŞILIĞINI DA YEREL SEÇİMLERDE ALACAKTIR!”

admin | 13 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah mesai saatlerinin başında iş yerine gelen personele çıkış tebligatları veren CHP’li yönetime tepkiler sürerken, işten çıkarılan işçilerden Fevzi Adem Özcan, Sansasyonel Haber’e konuştu: “Sayın Vahap Seçer personel üzerinden haksız siyaset yapmaktadır. Bunun karşılığını da bizlerden yerel seçimlerden fazlasıyla alacaktır!”

CHP’li Vahap Seçer yönetimi göreve geldiği günden bu yana 3 bine yakın işçiyi haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkartmıştı. Bugün de Seçer yönetimi, 100’e yakın güvenlik personeline çıkışları tebliğ etti.

İşten bugün çıkartılan personellerden olan Fevzi Adem Özcan da sıcağı sıcağına tüm yaşananları Sansasyonel Haber’e anlattı.

Ülkü Ocakları mensubu olduğunu ifade eden Özcan, “Bu yüce ve kutsal davanın emanetçileri olarak gururla, onurla davamıza yüce Türk bayrağımıza ve milletimize sahip çıkan vatan evlatları olarak başımız dik gezmekteyiz. Sırf bu sebeple Sayın Vahap Seçer, siyasi ayrım yaparak bugün de bizlere hiç bir mazeret sunmaksızın, is akdimize son vermiştir” dedi.

CHP’li Seçer yönetimin Belediye Başkanlığına geldiği günden bu yana mobbinglerine maruz kaldıklarını ifade eden Özcan, “Sendikamızı mahkemeye vererek, uzlaşmaları kabul etmeyip Türkiye’nin en düşük maaşını ödeyip bizleri açlık sınırına maruz bırakmıştır. Akabinde ücretsiz izin ve ücretsiz izin dönüşü zorunlu yıllık izinlerimizi kullandırtarak yaptığı zulme devam etti ve bugün itibariyle is çıkışlarımız verildi. Sayın Vahap Seçer personel üzerinden haksız siyaset yapmaktadır. Bunun karşılığını da bizlerden yerel seçimlerden fazlasıyla alacaktır!” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KIYIMA UĞRAYAN İŞÇİLER SICAĞI SICAĞINA SANSASYONEL’E KONUŞTU: “SAYIN SEÇER BİZİM ÜZERİMİZDEN HAKSIZ SİYASET YAPMAKTADIR, BUNUN KARŞILIĞINI DA YEREL SEÇİMLERDE ALACAKTIR!” için 2 Yorum

  1. Engin erdogan dedi ki:

    HELAL OLSUN HAKKİNİ ARAYAN İNSANA HELAL OLSUN HAKSİZ HUKUKSUZ BİRSEKİLDE CİKARTİLAN BU PERSONELLERİN VEBALLERİNİ ODEYEMEZSİNİZ

  2. Emre aytemur dedi ki:

    Hakkini savunan bir isci olarak kendisini gercekten tebrik ediyorum bu ulkede sessiz kaldikca insanlari ezmeye devsm ediyorlar. Vatandas olarak merakcettigimiz sey sudur bu insanlar hicmet icin mi secildi yoksa insanlari ekmege muhtac edip ekmeklerinden etmek icin mi bu zihniyet degismeli yaptiginiz haberlerden solayi da sizlere tesekkur ediyorum

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle