Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU’NDAN KOLTUĞU SAĞLAMA ALMAK İÇİN BELEDİYE BAŞKANLARINA AÇIK ÇEK: “İLLERİNİZDEKİ KURULTAY DELEGELERİNİ TULUM ÇIKARIN, BEN DE SİZİ ADAY YAPAYIM!

admin | 20 Haziran 2023 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de devam eden değişim söylemlerinin önünü almak isteyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre CHP Genel Başkanı, Belediye Başkanlarından tekrar aday olmaları için kurultay delegelerinin tamamını almalarını istedi. Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına “ben gidersem siz de gidersiniz” dediği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

CHP kulisleri değişim söylemleriyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu sallarken, Kılıçdaroğlu cephesinden gelen iddia bomba etkisi yarattı. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla görüşerek, kurultay delegelerinin tamamını belediye başkanlarının belirlediği listenin kazanması gerektiği, böylelikle Mart 2024 seçimlerinde adaylıklarını garanti altına alacakları iddiası CHP Genel Merkezini salladı.

İddiayı Aydınlık Gazetesi Yazarı İsmet Özçelik duyurdu. Özçelik köşesinde, “CHP’de görünen şu: Kılıçdaroğlu zaman kazanmaya çalışıyor. İlk dalgayı atlatıp yola devam edecek gibi. Bu arada edindiğim son kulis bilgileri de şöyle: Kılıçdaroğlu boş durmuyor. Başta büyükşehirler olmak üzere belediye başkanlarını aramış. “Sizlerle devam edeceğim. Hazırlıklarınızı yapın. Seçime hazırlanın” demiş” diye yazdı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞKANLARA: “BEN GİDERSEM, SİZ DE GİDERSİNİZ!”     

“Kıdemli bir CHP’li” diyerek kaynağının kendisine söylediklerini aktaran Aydınlık Gazetesi Yazarı İsmet Özçelik şöyle devam etti:

“Attığı adım önemli. Olayı duyan kıdemli bir CHP’li aradı. Şu değerlendirmeyi yaptı: “Kılıçdaroğlu çok uyanık. Belediye başkanlarına açık çek veriyor. ‘İllerinizde kongreleri kazanın. Kurultay delegelerini tulum çıkarın. Ben genel başkan olursam adayım sizsiniz. Ben gidersem siz de gidersiniz’ uyarısı. Belediye olanaklarını devreye sokarak, Kurultayı garantiye alma çabası. Ben seni, sen beni… Bir anlamda sadet zinciri…” Bu arada hiç hesaba katılmayanlar var. CHP’ye oy veren seçmen. Onlar ne düşünüyor dersiniz? Genelde söyledikleri şöyle: “Ha Kılıçdaroğlu ha İmamoğlu. CHP artık Atatürk’ün CHP’si değil. Bundan sonra düzelmez.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

KILIÇDAROĞLU’NDAN KOLTUĞU SAĞLAMA ALMAK İÇİN BELEDİYE BAŞKANLARINA AÇIK ÇEK: “İLLERİNİZDEKİ KURULTAY DELEGELERİNİ TULUM ÇIKARIN, BEN DE SİZİ ADAY YAPAYIM! için 2 Yorum

  1. Genco dedi ki:

    Zengin iş insanlarına duyurulur

  2. Korhan can dedi ki:

    Aldığınız oyları helal ettirin önce

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle