Hoşgeldiniz  

KİBARİYE’DEN SON DAKİKA: BUGÜN TABURCU OLMASI BEKLENİYOR! ÜNLÜ SANATÇI MERSİN KONSERİNDE SAHNEDEN DÜŞMÜŞTÜ!

admin | 10 Mayıs 2023 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de verdiği konser sırasında sahneden düşerek hastaneye kaldırılan ünlü Sanatçı Kibariye’nin menajeri yaptığı açıklamayla sanatçının bugün taburcu edilebileceğini söyledi. Sağlık Bakanı Koca da Kibariye’nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanat evi önünde kurulan alanda “Romanlar Buluşması” konserine ünlü sanatçı Kibariye’de katıldı. Kibariye sahneden şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruma olduğu değerlendirilen şahsın müdahalesi sırasında Kibariye darbe aldı. Darbe alan Kibariye yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü. Yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“HAYATİ VE CİDDİ BİR SAĞLIK DURUMU BULUNMAMAKTADIR”

Kibariye’nin menajeri Harun Belenkoğulları, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Sanatçımız Kibariye dün akşam Mersin’de sahnede yaşadığı kaza sebebi ile Mersin Şehir Hastanesi’nde tedbiren gözlem altındadır. Çok şükür hayati ve çok ciddi bir sağlık durumu bulunmamaktadır. Müşahede süreci tamamlandıktan sonra taburcu edilecektir” dedi.

Menajer Belenkoğulları, sanatçının İstanbul’a döneceklerini ve sevenlerine “Allah korudu. Merak etmesinler, sağlık durumum gayet iyi” mesajını iletti.

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından Kibariye’nin sağlık durumu hakkında bilgi notu paylaştı.

Bakan Koca, “Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum: Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle