Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ ÖZBAYRAK’TAN MERSİN’İ KİLİTLEYENLERE TEPKİ: “KENDİ ÇIKARLARI İÇİN MERSİN’İ AYLARDIR TIKIYORLAR!”

admin | 13 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Kocamaz dönemi ile ilgili “incelenmiyor” yalan algısını oluşturma çabasındaki Cumhur ittifakı meclis üyelerine sert tepki gösteren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak, “Bugün tekrar seçilen bir kısım meclis üyesi arkadaşların ifadeleri dikkate alındığında, açık net bir şekilde görülüyor ki; Sayın Burhanettin Kocamaz ve partisini itibarsızlaştırma gayretinden öte hiç bir şey yapılmıyor” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP’li Mahmut Tat’ın başını çektiği Cumhur ittifakı meclis üyeleri hukuksuz istekleriyle Mersin’i kilitlemeyi sürdürüyor.

 Son Meclis toplantısında yaşananları değerlendiren İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak, sert tepki gösterdi. Özbayrak “Partimizin Türkiye genelinde elde ettiği başarıyı kabullenmekte sıkıntı çeken bazı çevreler, özellikle Mersin büyükşehir belediyesinin meclis çalışmalarını, Mersin halkının beklentilerini hiçe sayarak, kendi şahsi çıkarları doğrultusunda, aylardır tıkamaya devam etmektedir” dedi.

“MERSİN HALKININ VERDİĞİ DERSİ ANLAMADILAR!”

31 Mart öncesi İYİ Parti ve Burhanettin Kocamaz üzerinde oynanan akıl almaz kumpası da hatırlatan İYİ partili Alican Özbayrak, “Partimizin Adayı ve dönemin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz Bey’in adaylığının engellenmesi ve sonrası, türlü kirli tezgahlara rağmen seçim kaybetmeleri, Aziz Mersin halkının verdiği bu adaletsizlik karşısındaki ders, bu zatlarda akıl tutulmasına sebep olmuş ve en iyi bildikleri entrikalarına devam etmekte kararlı olduklarını göstermiştir. Vicdan muhasebesi yapmaktan kaçan, vatandaşın gönlüne girmek yerine baskı, yalan, iftira ile kampanya yürüten ve milletten aldıkları gücü milletin tercihlerine karşı kullanmayı kendilerine şiar edinen zavallıların artık oyunları bozulmuş, maskeleri düşmüştür” açıklaması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin her şekilde denetlendiğinin tüm meclis üyeleri tarafından bilindiğini kaydeden Alican Özbayrak şöyle devam etti:

“Bizler İYİ Parti olarak Mersin Büyükşehir Belediyesinin geçmiş döneminin incelenmesini Mersin halkının hakkı kastedilmiş ise bunu yapanlar hakkında gereğinin yapılması noktasında tavrımız nettir. Ancak; denetim mekanizmasının çok hızlı şekilde işlediği her şeyin denetlendiği bu arkadaşlar tarafından bilindiği halde, her meclis gündem değiştirme adına ortaya konması nasıl bir ruh halinde olduklarının ifadesidir. Geçmiş dönem orada meclis üyeliği yapmış ve bugün tekrar seçilen bir kısım meclis üyesi arkadaşların ifadeleri dikkate alındığında, açık net bir şekilde görülüyor ki, Sayın Burhanettin Kocamaz ve partisini itibarsızlaştırma gayretinden öte hiç bir şey yapılmıyor. Unutulmasın ki; İYİ Parti ve Adayı Sayın Kocamaz, insanlarımızın gönlünde hizmetleriyle taht kurmuş, alnı açık, başı dik bir şekilde Mersin halkıyla kucaklaşmasına devam etmektedir.”

“İLÇE BELEDİYELERİ DE AYNI DOĞRULTUDA İNCELENSİN!”

Sadece Büyükşehir olarak değil, aynı şekilde tüm ilçe belediyelerinin de aynı doğrultuda incelenmesi gerektiğini vurgulayan Özbayrak, “Bizler Büyükşehir dahil tüm ilçe belediyelerinin incelenmesini istiyor; her şeyin bir an önce gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz. Sadece Büyükşehir Belediyesi ilgili tasarrufta bulunmak sizler için hak ise; ilçe belediyelerin incelenmesini istemekte bizim için haktır. Bununla ilgili meclis üyesi arkadaşlarımızın vereceği önergeyi hak hukuk adalet adına kabulü için Meclisi göreve davet ediyoruz. Belediyelerin görevi vatandaşa hizmettir, öncelik sorunların çözümü olduğu gibi, yeni projelerle insanımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu anlamda atılan her doğru adımda partim ve mensuplarımızla belediyelerimizin yanında olacağız. Aksi takdirde muhalefet görevini yerine getirme adına tüm vatandaşımızı bilgilendireceğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

İYİ PARTİLİ ÖZBAYRAK’TAN MERSİN’İ KİLİTLEYENLERE TEPKİ: “KENDİ ÇIKARLARI İÇİN MERSİN’İ AYLARDIR TIKIYORLAR!” için 1 yorum

  1. Tahir inan dedi ki:

    Başkanım sizi kutlarım

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle