Hoşgeldiniz  

İKTİDAR MEDYASI DA CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’E VİTES YÜKSELTTİ: “KATİLLERLE İŞ TUTANLARA SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?”

admin | 31 Ağustos 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İKTİDAR MEDYASI DA CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’E VİTES YÜKSELTTİ: “KATİLLERLE İŞ TUTANLARA SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?”

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit ve Sabah Gazetesi de tıpkı AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik gibi CHP’li Vahap Seçer’e PKK propagandası yapmakla suçlanan Basın Danışmanı Serdar Akinan üzerinden yüklendi.

Mülkiye müfettişlerinin CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Vahap Seçer döneminde işe alınan personel hakkındaki şikayetleri incelediği rapor tamamlandı. Raporda ortaya çıkanlar Yargıya intikal etti ve CHP’li Büyükşehir bünyesinde çalışan 14 kişi PKK/KCK örgüt üyeliği gerekçesiyle tutuklandı. Yine müfettiş raporlarında 33 belediye personelinin yakınlarının PKK örgüt üyesi olduğu ve Büyükşehir bünyesinde bu kişilerin istihdam edildiği de yer aldı.

İçişleri Bakanlığının bu raporları açıklamasının ardından AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, hem bu terör örgütü üyeliğinden tutuklanan personeller hem de CHP’li Vahap Seçer’in PKK sempatizanlığıyla suçlanan Basın Danışmanı Serdar Akinan üzerinden sert açıklamalarda bulunması, iktidara yakın medyasını da hareketlendirdi.

İLK SALVO YENİ AKİT’TEN: VATAN PARTİSİNİN SEÇER’İ AKİNAN ÜZERİNDEN BOMBALAMASINI ÖNE ÇIKARTTI

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Gazetesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Basın Danışmanı Serdar Akinan’a belediyenin kasasını açtığı iddiaları ortalığa saçıldıktan sonra CHP’li belediyenin yağlı ballı ihalelerle fonladığı Akinan’ın ‘Kandil Dağın Gölgesi’ isimli PKK propaganda filminin yönetmenliğini yaptığı da haberleştirildi.

Yeni Akit’te yer alan habere göre, Vahap Seçer’in Basın Danışmanı olan Serdar Akinan, belediyeden 5 adet 90 saniyelik reklam filmi için ayda 375 bin TL aldı. Senede ise 4 milyon TL’ye yakın ödeme alan Akinan’ın ekipman ve personel ihtiyacını da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiği belirtildi. Bu iddialar üzerine açıklama yapan Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, bu iddiaların Mersin’de yaşayan herkesi kaygılandırdığını dile getirdi.

Vatan Partili Taşdelen, “Söz konusu haberde iddia edilen rakamlar Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının resmen sömürüldüğüne işaret etmektedir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gündemi sarsan iddialar hakkında hiçbir açıklamada bulunmamıştır. Bu gibi durumlarda basına ve Mersin halkına hiçbir bilgi vermeyen Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı yetkilileri ne işle meşguldür?” sözü de Yeni Akit’in haberinin içinde yer aldı.

2. SALVO SABAH GAZETESİNDEN: “BELEDİYEYİ PKK’LILARLA DOLDURDUĞU MÜFETTİŞ RAPORLARIYLA BELGELENDİ”

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu da bugünkü köşesinden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi ile PKK ilişkisini yine Serdar Akinan üzerinden yaptı.

Ramoğlu, “PKK’yı Meclis’e Kemal’in CHP’si soktu. Herif ‘Demokrasi(!)’ adına her evden bir oy istedi. Şimdi aynı şeyi FETÖ’cü hainler için yapıyor! Başımıza bomba yağdıranları ödüllendirecek! Katillerle iş tutanlara sessiz mi kalacağız? Serdar Akinan, Mersin Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’in danışmanı. Akinan “Kandil Dağın Gölgesi” adlı bir PKK propaganda filmi çekti… Mersinli Seçer’e “filmi izledin mi?” diye sordu. PKK renkleriyle dolu afişlerle şehri donatan filmi izlemez mi? Afişlere “Paylaşmanın, Kavuşmanın, Kaynaşmanın” yazısını yazdıran o her kelimesini PKK’nın bir rengine boyatan da. Kelimelerin baş harfleriyle şehirde PKK propagandası yapan da. Belediyeyi PKK’lılarla doldurduğu müfettiş raporlarıyla belgelendi” diye yazdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle