Hoşgeldiniz  

İKTİDAR MEDYASI AÇIK AÇIK BÖYLE YAZDI: “MERSİN’İ HARACA KESTİLER, ANZER BALI GİBİ MİLLETİN PARASINI ÇATIR ÇATIR YEDİLER!”

admin | 23 Temmuz 2025 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İKTİDAR MEDYASI AÇIK AÇIK BÖYLE YAZDI: “MERSİN’İ HARACA KESTİLER, ANZER BALI GİBİ MİLLETİN PARASINI ÇATIR ÇATIR YEDİLER!”

CHP’li Belediyelere yapılan yolsuzluk operasyonları devam ederken, CHP’li Vahap Seçer’li Mersin Büyükşehir Belediyesi için de şok iddialar Sabah Gazetesi’nde yer aldı. Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’nun Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın malvarlığına dikkat çekmesi şok yarattı.

CHP’li Belediyelere yapılan yolsuzluk operasyonlarının ardından operasyon yiyen bazı CHP’li belediye başkanları tutuklanmıştı. Operasyonlar devam ederken, son bomba iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nden geldi.

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, köşesinden CHP’li Vahap Seçer yönetimine yüklendi. Ramoğlu, “Sözcü Gazetesi ‘Sırada Vahap Seçer mi var?’ diye sordu… Geç bile kalındı ey palavracı Sözcü geç! Seçer ile ilgili o kadar çok iddia var ki… Tutuklanması için bunca zaman bile beklenmemeliydi. Adamın personeli bile Karun gibi zengin oldu. Anzer balı gibi milletin parasını çatır çatır yediler!” ifadeleriyle Mersin’e bomba düşürdü.

“METRO İŞİ N’OLDU?”

Yapılması rafa kalkan metro projesini de soran Ersin Ramoğlu şöyle devam etti:

“Hem milyarlarca liraya ihale edilen metro işi ne oldu? Bir temele mi harcandı bu kadar para?

‘Çukurova Ses’in sahibi ‘Cihan Aslan’ı da abat ettiler. Şimdi de karısı Banu Aslan’ın şirketi üzerinden malı götürüyorlar.”

“DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR BAY DOĞUKAN?”

CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın lüks araç merakını hatırlatan Ramoğlu, Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın da artan malvarlığına dikkat çekti. Ramoğlu yazısını şöyle sürdürdü:

“Özel Kalem Müdürü Doğukan U. da Başarır’a özenmiş galiba. Ali Mahir gibi onu da lüks araba merakı sarmış! DGU plakalı 2 lüks jeep, 520 BMW, Citroen araç falan. Skoda, Passad ile VIP panelvan…

Adam 25 milyona bir de ev bile almış! Değirmenin suyu nereden geliyor Bay Doğukan?

Bir belediye bürokratı ise Almanya’da lüks bir konut almış.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle