Hoşgeldiniz  

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI İNCE AYDINCIK’TA… YANGIN HALA SÜRÜYOR!

admin | 30 Temmuz 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, 3 gündür devam eden ve kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangını bölgesinde incelemede bulundu.

Mersin’in Aydıncık ilçesi 3 gündür yangınla mücadele ediyor. Yerleşim yerlerine de sıçrayarak büyük hasara neden olan yangın hala kontrol altına alınamadı.

Aydıncık’taki söndürme çalışmalarını izlemek için ilçeye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’ye Vali Ali İhsan Su, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç da eşlik etti.

İlçedeki yangında zarar gören alanlarda incelemede bulunan İnce, çalışmalar hakkında Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’dan bilgi aldı.

İnce, Yenikaş Mahallesi’nde evleri zarar gören aileleri de ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Burada Yenikaş Mahallesi Muhtarı Zeynel Avcı’dan mahalledeki hasar durumunu öğrenen İnce devletin yapılması gerekenlerin en kısa sürede yerine getireceğini vurguladı.

Aydıncık ziyareti sırasında açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, “Mersin ilinde Silifke ve Aydıncık olmak üzere 3 ayrı noktada yangın devam ediyor. Bozyazı yangını kontrol altına alındı. 128 Arazöz, 5 Helikopter, 8 TOMA, 6 İş Makinesi, 1000 Personel duraksamadan yangını söndürmek için görev başında” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle